Cloud Services

De potentie van de cloud is enorm: meer flexibiliteit, kostenefficiëntie en snel op- en afschalen. Maar wil je volledig naar de public cloud? Of kies je voor een hybride oplossing? Axians helpt organisaties in hun reis naar de ideale cloudoplossing.

Hoe helpt Axians je organisatie veilig naar de cloud?

Je wilt gebruik maken van de voordelen van de cloud: flexibiliteit, efficiency en snel op- en afschalen. Maar hoe weet je welke cloudoplossing bij jou past? Wil je een private cloud, waarin je de maximale controle behoud over jouw infrastructuur en bedrijfskritische applicaties? Of kies je voor een public cloud: flexibel en schaalbaar volgens het pay-per-use principe? Wellicht wil je een combinatie van beiden en ga je voor de hybrid cloud. Op welk moment van de reis je ook staat, oriënterend of al klaar voor de volgende stap, Axians helpt je om het optimale uit de cloud te halen.

Denk hierbij niet alleen aan het plaatsen van je data of infrastructuur in de cloud, maar ook aan innovatieve clouddiensten zoals UCaaS, WLaaS, of ERP as a Service. Cloudoplossingen kunnen ook perfect ‘het nieuwe werken’ ondersteunen, zodat medewerkers overal en altijd hun werkzaamheden kunnen uitvoeren. Axians helpt je ook bij het beveiligen van de data: zodat je organisatie zo min mogelijk downtime en dataverlies heeft. Gaat het door een calamiteit toch mis? Dan helpen wij je om zo snel mogelijk weer aan de slag te kunnen.

Onze Cloud Services

Wij gaan verder dan alleen het plaatsen van je data of infrastructuur in de cloud en bieden organisaties ook innovatieve clouddiensten aan zoals UCaaS, WLaaS of ERP as a Service. Cloudoplossingen kunnen ook perfect ‘het nieuwe werken’ ondersteunen, zodat medewerkers overal en altijd hun werkzaamheden kunnen uitvoeren. Axians helpt je ook bij het beveiligen van de data: zodat je organisatie zo min mogelijk downtime en dataverlies heeft. Gaat het door een calamiteit toch mis? Dan helpen wij je om zo snel mogelijk weer aan de slag te kunnen.

Cloud werkplekken

Je medewerkers moeten overal en altijd online kunnen zijn. Gemakkelijk overal werken, op devices naar keuze (BYOD/COYD). Axians biedt diverse oplossingen die het Onbegrensd werken mogelijk maken.

Lees meer

Platform

Je wilt graag naar de cloud, want je weet dat deze je organisatie veel te bieden heeft. Maar kies je voor een public cloud, een private cloud of de hybrid cloud? Axians helpt je om de oplossing te vinden die bij jullie past.

Lees meer

Security & Availability

De data van je organisatie is van vitaal belang. Daarom moet deze niet alleen altijd en overal beschikbaar zijn, maar vooral ook goed worden beschermd. Zodat je zo min mogelijk last hebt van downtime en dataverlies.

Lees meer

Cloud Solutions

Je wilt meer dan alleen je data in de cloud zetten? Axians biedt innovatieve clouddiensten die flexibel inzetbaar zijn. Zet de volgende stap in communicatie met UCaaS of neem wireless LAN af als dienst (WLaaS).

Lees meer

De voordelen van Axians

Increased cost-efficiencyToegenomen kostenefficiency
Dit bereikt u door een on-demand model te laten implementeren dat voorziet in uw veranderende IT-behoeftes. Doordat u bij Axians alleen betaalt voor wat u daadwerkelijk gebruikt, kunt u de productiviteit van uw IT-uitgaven maximaliseren.

ree up your capitalMaak vermogen vrij
Door uw IT-voorzieningen uit te besteden, kunt u vermogen vrij maken om te investeren in uw kernactiviteiten. Bovendien kan Axians, als cloud provider, uw IT-voorzieningen laten werken via een gedeelde pool.  Resultaat: we brengen uw efficiency op een hoger niveau.

Access elastic IT capabilities Gebruik schaalbare IT-voorzieningen 
Door onze cloud services kunt u IT-voorzieningen op- en afschalen naargelang de behoefte van uw organisatie. Dit kan een groot voordeel zijn als u snel moet reageren op wisselvallige marktomstandigheden of als u snel optimale voorwaarden moet realiseren voor innovatieve projecten.

Improve mobility and usabilityVerbeter de mobiliteit en bruikbaarheid
Door cloud services kunnen gebruikers altijd, overal en met elk medium toegang verschaffen tot systemen. Daardoor ontstaat er een werkelijk mobiele en gebruikersvriendelijke werkomgeving.

Wilt u meer weten over onze oplossingen?

CONTACT or ONTDEK ONZE LOCATIES

Was deze pagina nuttig?