I-Make verbetert business processen in metaalbewerking. Met adviezen en software oplossingen zorgen we voor snelheid, efficiëntie, een beter resultaat en meer rust in je organisatie.

Kortere doorlooptijden en kleinere series dwingen productiebedrijven om flexibeler om te gaan met het plannen van machines en gereedschappen. Software voor metaalbewerking en werkvoorbereiding speelt daarbij een belangrijke rol. Samen met onze klanten werken wij aan “operational excellence” op het gebied van lasersnijden, verspanen, extrusie, oppervlaktebehandeling, precisie bewerkingen, assemblage en werkvoorbereiding. Hierbij staat de drie-eenheid organisatie, proces en technologie centraal.

Met I-Make heeft Axians ERP-software voor de metaalsector. Functionaliteiten als calculatie, voorraadbeheer inclusief certificaten, artikelbeheer en reststukken, uitgebreide voor- en nacalculatie, planning van machines met gereedschappen en shop floor control ondersteunen de verschillende processen. Dit leidt tot meer controle over het productieproces, het maximale resultaat uit de bestaande machines en tijdige leveringen. Onze bedrijfssoftware voor de metaalindustrie is de totale ERP oplossing op basis van Microsoft Dynamics BC.

HE Tubing aan het woord

Nieuwe ERP stelt HLT in staat OEM-verantwoordelijkheid te pakken

Automatisering en robotisering zijn onvoldoende om de concurrentieslag te winnen, beseft zaakvoerder Maurice Hayen van plaatbewerker HLT uit het Belgische Sint-Truiden. Reden om te investeren in Dynamics, een ERP-systeem van Microsoft dat direct gekoppeld is aan het productieproces. ‘In Industrie 4.0 zijn communicatie en dataverwerking essentieel. We kunnen nu veel sneller reageren op onze klanten en beduidend scherper calculeren.’

Meer weten over I-Make?