I-Make ERP software voor kunststofproductie verbetert businessprocessen in kunststofindustrie. Met adviezen en software oplossingen op maat zorgen we voor snelheid, efficiëntie, een beter resultaat en meer rust in de organisatie.

Efficiënt produceren is cruciaal voor de Nederlandse bedrijven in de kunststof industrie. Optimale controle over processen, het kunnen garanderen van de gewenste levertijden en kwaliteit van producten zijn essentieel om een goede positie in de markt te behouden. Met de groeiende vraag naar kleinere series is het belangrijk om goed om te gaan met het beheer van materialen en matrijzen, te zorgen voor korte omsteltijden en grip te houden op de productieprocessen. De juiste ERP software voor kunststof verwerking optimaliseert deze processen.

 

Axians heeft met I-Make de juiste functionaliteiten voor de kunststof- en verpakkingsindustrie. Functionaliteiten als contractmanagement, het beheer van recepturen, werken met flexibele eenheden en verpakkingen, Shop Floor en traceability zijn enkele voorbeelden die de software geschikt maakt voor bedrijven in deze branche.

Plalloy MTD aan het woord

I-Make sluit naadloos aan op de processen van Hordijk

Als partner van Hordijk levert Axians een bijdrage aan innovatie, Tijmen Enzlin, Business process & intelligence manager bij Hordijk: “Ik denk dat we binnen Hordijk altijd wel de grenzen opzoeken wat er mogelijk is met software. Axians heeft daar een belangrijke rol in, ze denken mee met mogelijkheden en innovaties. Microsoft Power Apps is daar een goed voorbeeld van. Dat is namelijk een innovatie die erg aan het groeien is.”

Meer weten over I-Make?