I-Make is er voor het ambitieuze maakbedrijf dat naast de productie, ook de business sneller en efficiënter wilt maken met betere financiële resultaten en meer rust in het bedrijf.

De moderne maakindustrie wordt niet meer met een paar kunstgrepen gemaakt. Begrippen als industry 4.0, traceabillity en IoT spelen een steeds belangrijkere rol. Innovatie, efficiency en schaalbaarheid zijn daarbij onmisbaar. Met onze ERP software voor productiebedrijven, I-Make, ondersteunen wij onze klanten bij deze processen. Zo richten zij gemakkelijk het bedrijf in op de huidige én toekomstige verwachtingen van hun klanten.

Wij hebben lange relaties met onze I-Make klanten uit verschillende industrieën. We werken innig samen met onze klanten in het hele proces, met partners waar en wanneer nodig. Zo ontwikkelen we samen moderne processen en ondersteunen deze met ERP business software voor productie. Meestal worden de koers van het bedrijf en de processen nog eens kritisch bekeken om deze vervolgens te automatiseren. Dan kunnen we de vereiste snelheid en (kosten)efficiëntie bereiken en brengen we rust in de organisatie.

Lees hieronder meer informatie over de verschillende branches of neem contact met ons op voor meer informatie.

Metaalbewerking

Kortere doorlooptijden en kleinere series dwingen u als productiebedrijf om flexibeler om te gaan met het plannen van machines en gereedschappen. Samen met onze klanten werkt Axians aan “operational excellence” op het gebied van verspanen, extrusie, oppervlaktebehandeling, assemblage en installatie. Hierbij staat de drie-eenheid organisatie, proces en technologie centraal.

Machinebouw

I-Make verbetert businessprocessen met adviezen en software voor machinebouw en apparatenbouw. Hierdoor kunnen maakbedrijven zich beter aanpassen aan de veranderende marktvraag, en efficiënter werken om zo hun concurrentiepositie te versterken.

Kunststofproductie

I-Make is een belangrijk hulpmiddel voor kunststof productiebedrijven om de productiviteit te verhogen en de kosten te verlagen. Het helpt bij het automatiseren van bedrijfsprocessen, zoals productieplanning, inkoop, verkoop en logistiek. Hierdoor wordt de efficiëntie verhoogd en worden fouten verminderd.