Bel direct: 088 5975500
Neem contact op
Terug naar home

Online Werkplek: voordelen voor de medewerkers

Misschien ben jij die medewerker die zelf de regie in handen neemt. Je grijpt alles aan wat je verder kan helpen om slim te werken. Omarmt vrijheid en onafhankelijkheid vind je erg waardevol. Je bepaalt zelf hoe je werkt. Zelfontplooiing is hierbij een missie. Waarbij werk een centrale rol speelt, want dat “doe” je het grootste deel van je tijd.

De online werkplek helpt je om slimmer te werken. De veel voorkomende voordelen: betere gegevensbescherming, minder zorgen en vaak ook lagere kosten heb je al vaak gelezen. Maar wat is de toegevoegde waarde van een online werkplek op het werken zélf?

Met de online werkplek werk je op elk gewenste device. Hierdoor kun je de werkplek op veel meer verschillende manieren inrichten. Ook heb je altijd en overal makkelijk en veilig toegang tot je collega’s of klanten én de nieuwste versies van bestanden, waar je ook bent. Dit bevordert de communicatie en het samenwerken. Je bent ook niet meer gebonden aan het kantoor, hierdoor kun je makkelijker inspelen op je privébehoeften. Concluderend: met een goede online werkplek heb je flexibiliteit en wordt ook creativiteit gestimuleerd.

De voordelen:

  • Mogelijkheid om kleine aanpassingen van de werkplek zelf te doen (self service)
  • Waarschuwing dreiging bij overschrijden Security beleid
  • Eigen device kiezen
  • Eigen initiatief en gebruik van eigen tools
  • Veel vrijheid

Meer weten over de voordelen? Check dan nu het gratis e-Book “Online Werkplek: de voordelen voor medewerkers, managers & IT”

New Call-to-action

Powered by