Bel direct: 088 5975500
Neem contact op
Terug naar home

Online Werkplek voor de Zorg

Wat heeft iemand binnen de zorg nodig qua werkplek om zijn werk goed te kunnen doen? Dit is afhankelijk van de applicaties waar hij mee werkt, van het feit of iemands werk al dan niet locatie gebonden is en van het device dat die iemand bij voorkeur gebruikt. Door die factoren te combineren hebben we vier typen werkplekken ontwikkeld die aansluiten bij de behoeften van zorgmedewerkers op locaties, ambulante zorgverleners, kantoorpersoneel, management en extern ingehuurd personeel. Deze werkplekken zijn onder te verdelen in:

Webwerkplek basis

Dit is de basis van de Online Werkplek voor de Zorg. Deze werkplek is specifiek ontwikkeld voor medewerkers die primair met een smartphone werken, zoals ambulante medewerkers. De werkplek geeft online toegang tot SaaS-applicaties zoals bijvoorbeeld het roostersysteem, het EPD of ECD en e-mail, waarbij de applicaties zo worden weergegeven dat ze goed te raadplegen zijn via het kleine scherm van een smartphone.

Webwerkplek standaard

Deze werkplek is weliswaar ook prima te benaderen met een smartphone, maar is opgezet voor medewerkers die meestal met een groter scherm werken, zoals een tablet.De applicaties worden net wat anders weergegeven, zodat er meer informatie op een scherm past. Naast online toegang tot zorgapplicaties en Outlook biedt deze werkplek ook de toegang tot de Office web apps mocht het noodzakelijk zijn dat een medewerker vanaf een tablet hier gebruik van moet maken. Deze werkplek is vooral populair bij intramurale zorgmedewerkers.

Webwerkplek intensief

Dit is een werkplek die primair is opgezet om te benaderen met een laptop. Naast online toegang tot zorgapplicaties en Outlook biedt deze werkplek ook alle functionaliteiten van de Office web apps, zoals Word, Excel en PowerPoint. Deze werkplek is populair bij kantoormedewerkers, locatiemanagers, innovatiespecialisten en het management.

Werkplek managed

Bij deze werkplek wordt de software lokaal geïnstalleerd, waardoor applicaties als Microsoft Exchange, PowerPoint, Word of Excel worden weergegeven zoals mensen gewend zijn. En het is mogelijk om niet-SaaS-applicaties via deze werkplek te ontsluiten.

Handig en efficiënt werken

De Online Werkplek voor de Zorg is een online portaal dat alle applicaties van een organisatie ontsluit, van moderne SaaS-oplossingen tot legacy systemen. En van een maaltijd bestelapp of een beveiligde videobel-applicatie tot het ECD. Het portaal maakt het voor medewerkers makkelijk om bepaalde functionaliteiten in applicaties op een eenduidige manier te benaderen en uit te voeren, ongeacht welk device ze gebruiken (smartphone, tablet, laptop of desktop). Want zeker voor zorgverleners geldt: mobile first. Met single sign-on hoeven ze slechts één keer in te loggen in hun Online Werkplek voor de Zorg om vervolgens direct toegang te krijgen tot alle applicaties die zij nodig hebben voor hun werk. Dat is wel zo handig en efficiënt.

Meer weten?

Wil jij meer weten over de Online Werkplek voor de Zorg? Neem dan contact op met Margaux Smid via Margaux.Smid@axians.com

Margaux Smid

06 235 670 37

Powered by