Bel direct: 088 5975500
Neem contact op
Terug naar home

Optimale flexibiliteit met de Managed Werkplek

De ontwikkelingen op het gebied van de werkplek en ook de tools die nodig zijn om goed te kunnen samenwerken, gaan razendsnel. Het wordt steeds eenvoudiger om applicaties en services uit de Cloud te integreren met je bedrijfsprocessen. Deze services willen we dan ook graag snel kunnen gebruiken, als daar behoefte aan is. En niet hiervoor een aanvraag bij de IT-afdeling moeten indienen. Dan schaf je de applicatie of tool zelf wel aan. Vaak is dit in een paar minuten met de creditcard geregeld en kun je aan de slag. Echter hierdoor krijg je schaduw IT. Dat is natuurlijk niet wenselijk!

Werkplek naar eigen inzicht samenstellen


De Axians Managed Werkplek is specifiek ontwikkeld voor medewerkers die een hoge mate van flexibiliteit nodig hebben in hoe ze hun werk doen. Medewerkers kunnen zelf bepalen welke applicaties ze gebruiken en welke devices ze gebruiken. We bieden hen een hoge mate van self service: ze kunnen zelfs apps downloaden en installeren in de beveiligde bedrijfsomgeving. Ze ervaren hetzelfde gebruiksgemak als wanneer ze hun smartphone of tablet gebruiken in hun privésituatie, terwijl de data en applicaties wel op het hoogste niveau worden beveiligd.

Self service binnen de Managed Werkplek

Deze hoge mate van self service is dan ook het belangrijkste waar de Axians Managed Werkplek zich in onderscheidt. Iedereen kan zijn werkplek naar eigen inzicht samenstellen. Natuurlijk ontsluit de werkplek de relevante bedrijfsapplicaties, maar medewerkers kunnen ook apps toevoegen die ze zelf handig vinden in gebruik.

Device Management centraal

Je persoonlijke device wordt de toegang tot je applicaties en data. Device Management is hierbij heel belangrijk. Onder de motorkap van de Axians Managed Werkplek bevindt zich Microsoft Intune, een oplossing voor het beheer van mobiele apparaten. Intune maakt het mogelijk om data en apps op ieder device te beveiligen. En beschermt naast het toestel zelf, ook de data op app-niveau. Dat maakt het voor medewerkers makkelijk om hun device zowel zakelijk als privé te gebruiken.

Hoe aan de slag?

De Managed Werkplek kan alleen succesvol zijn als er zorgvuldig wordt gekeken naar welke type medewerkers en welke applicaties de organisatie heeft. Benieuwd welke werkplek het beste past bij jouw organisatie?

Werk je samen met 100-1000 collega’s? Probeer dan de Managed Werkplek! Download vandaag nog ons whitepaper “Optimale flexibiliteit met de Axians Managed Werkplek” of neem contact met ons op!

New Call-to-action

Stefan van Dorst

06 51142492

Powered by