Bel direct: 088 5975500
Neem contact op
Terug naar home

Overal prettig werken met Device Management

Gemiddeld werken we met drie verschillende devices (laptop, smartphone en je tablet)om onze werkzaamheden uit te voeren. Hierdoor kun je snel onderweg nog even een document checken, een e-mail versturen of deelnemen aan een online vergadering. Ook vinden we het fijn dat we zelf een device kunnen kiezen waarmee we werken. Echter brengt deze manier van werken ook veiligheidsrisico’s met zich mee. Want hoe ga je om met een gestolen laptop die toegang biedt tot gevoelige data? En hoe beheer je al die verschillende devices? Hoe blijf je nu aantoonbaar in control en compliant? Device Management kan hierin helpen!

Bekijk hier het webinar over Onbegrensd én veilig werken, waarin we alles vertellen over de praktische toepassingen van Device Management.

Device Management

Met Device Management heb je als IT afdeling de controle over de verschillende devices binnen de organisatie: welke devices zijn er? Zijn deze up-to-date? Voldoen ze aan het door de organisatie gestelde beleid? Hoe is de toegang geregeld tot bijvoorbeeld de bedrijfsapplicaties? Device Management is van toepassing op alle devices (laptop, desktop, tablet en smartphone) binnen je organisatie met een Windows 10, iOS of Android besturingssysteem.

Veilig werken

Je beheert alle devices vanuit 1 centraal punt. Hierdoor heb je meer controle. Devices hebben geen toegang tot bedrijfsapplicaties en data tenzij ze voldoen aan de criteria die gesteld worden aan onder andere beveiligingsupdates, anti-virus scanning en firewall. Via live dashboards en rapportage heb je direct inzicht in alle devices die worden gebruikt en de status ten opzicht van de compliance richtlijnen.

Eenvoudig beheer

Beheer van devices is vaak tijdrovend werk. Met Device Management van Axians ben jij verantwoordelijk voor het beleid en Axians zorgt voor de toepassing ervan op de devices en bewaakt de naleving. Dit bespaart je enorm veel tijd.

Snel aan de slag!

Medewerkers kunnen snel aan de slag met een nieuw device, zonder tussenkomst van IT. Ook bij een onherstelbaar probleem kan een medewerker zelf zijn/haar device voorzien van een besturingssysteem van de juiste configuratie, policies en apps. Zo kan hij/zij snel (weer) aan de slag!

Wil je meer weten over Device Management? Laat dat je gegevens achter en we nemen contact met je op!

BEL ME TERUG!

Henk Smeding

06 13 555 683

Powered by