Bel direct: 088 5975500
Neem contact op
Terug naar blogoverzicht

Online Werkplek: de voordelen

De digitale werkplek is steeds meer een belangrijk onderdeel die medewerkers zien vanuit IT. Hoe beter de online werkplek aansluit op hun wensen, hoe gemakkelijker ze met deze werkplek uit de voeten kunnen. Misschien sta jij wel voor de uitdaging jouw organisatie verregaand te digitaliseren en wendbaar te maken. Gesprekken die jij voert met het management gaan nu niet meer over puur de techniek, maar juist ook over de functionaliteit. Het gaat meer over een service zoals “samenwerken” (bellen, chatten, documenten delen, etc), Office 365 en over “is onze data wel veilig”? Welke voordelen biedt een moderne, cloud werkplek jou als IT Manager?

De voordelen:

  • Naleven van het informatiebeleid door afgedwongen policies
  • Dashboards om gebruik te monitoren
  • Automatisch configureren van de werkplek
  • Opzetten van een App Store waaruit gebruikers de applicaties kunnen kiezen

Echter een nieuwe, digitale werkplek mag nooit een doel op zich zijn. Het is een middel om je organisatiedoelen te bereiken. Denk hierbij aan doelen als sneller innoveren, wendbaarder worden, aantrekkelijk blijven op de arbeidsmarkt en productiviteit verhogen. Je werkt samen naar doelstellingen toe. Met een persoonlijke aanpak en een zelf in te richten digitale werkplek doen medewerkers hun werkzaamheden met meer plezier. Zo motiveer je medewerkers en betrek je ze bij je organisatie.

Meer weten over de voordelen van de Online Werkplek? Download nu het gratis e-Book “Online Werkplek: de voordelen voor medewerkers, managers & IT”

New Call-to-action

Meest gelezen artikelen Artikelen per onderwerp
Powered by