Na een intensief selectieproces en een proeftuinperiode heeft Veiling Zaltbommel gekozen om met Axians een partnerschap aan te gaan voor verdere digitalisering van het nieuwe toekomstbestendige ICT platform. Als basis is er voor Microsoft Dynamics gekozen, met als aanvullende module I-Fresh van Axians.

Veiling Zaltbommel bemiddelt tussen telers en kopers op het gebied van groente en fruit tussen de ruim 130 leden die een compleet scala aan groente en fruit aanbieden, het jaar rond. Echte versdenkers die dagelijks streven naar de beste kwaliteit producten voor de consument.

De introductie van I-Fresh wordt gefaseerd uitgerold binnen de veiling. Eerst de financiële module waarna de verschillende bedrijfsprocessen, de veilingklok en het portaal live gaan. Het gehele proces gaat naar verwachting een jaar duren.

“Veiling Zaltbommel is een belangrijke speler in de AGF-sector. Als Axians bieden we een integrale oplossing waarbij we specialisme hebben op verschillende deelgebieden waaronder infrastructuur, datawarehouse, business applicaties, integratie en natuurlijk specifieke branchekennis. Daarmee is er  één loket waar ze terecht kunnen voor hun IT vraagstukken.” – zegt Glenn Bainathsah, Directeur bij Axians.

De proeftuinperiode, voorafgaand aan de implementatie, heeft waardevolle detail informatie opgeleverd. Er is een helder beeld ontstaan van de eigen data en processen in I-Fresh en er is getoetst op proces en inrichting. Hiermee is een solide basis gelegd voor de verdere implementatie.

Meer weten? Neem contact op met Rens Muskens (Veiling Zaltbommel) via 0418-579 477, of met Glenn Bainathsah (Axians) via +31 651 19 01 56.

ICT platform van Axians

Peter van Osch, Directeur Veiling Zaltbommel (L) & Edwin Van Merriënboer, Directeur Axians (R)