17-07-2020 – IBM Nederland heeft in een virtuele Night of the Stars zijn Ecosystem Partners beloont met awards voor hun inzet en partnership in het afgelopen jaar. Axians heeft daarbij de Hybrid Cloud Solutions Award ontvangen en is vanwege vernieuwing en innovatie gekozen tot NextGen ecosystem Partner of the Year.

Daar waar het jaarlijks een mooi samenzijn is van het netwerk aan partners gaat het dit jaar net even anders. In een vlotte online uitzending reikte Sander Slingerland, Directeur Partner Ecosystem Organisatie bij IBM Benelux, samen met zijn collega’s de awards uit die waardering geven aan het partnership in het afgelopen jaar.

IBM Hybrid Cloud Solutions award

Axians heeft laten zien dat ze een mooie holistische view heeft op data en dat het zich goed kan begeven buiten de gebaande paden. Dat heeft gerealiseerd in een aantal mooie nieuwe oplossingen en klanten voor zowel Axians als IBM zegt Sandra Boomhouwer, Enterprise Sales leader Cloud en Cognitive bij IBM.

 

De inzet van Cloud technologie kan enorm krachtig zijn en een versnelling geven aan de complexe data projecten die we met onze klanten realiseren.  De technologie die ons team omplementeert groeit mee met de toenemende vraag  naar flexibele beschikbaarheid van grote hoeveelheden betrouwbare data. De toepassing Data en AI in operationele processen is hiervan een grote driver. We zijn dan ook blij dat we deze enorme stappen van innovatie met IBM en onze klanten kunnen zetten. Rob Hoefnagel, Business Unit Manager bij Axians

 

IBM Ecosystem Parter of the Year

Joost Lemmen, Manager Partner Ecosystem Nederland bij IBM, geeft tijdens de uitzending terug dat Axians zich wederom heeft bewezen als innovatief en volledig aligned is met de IBM strategisch gedefinieerde domeinen built, sell en services en daarnaast met innovatieve oplossingen veel nieuwe deals heeft gesloten.

 

De erkenning van IBM, als langdurig strategische partner, dat we ons continue blijven aanpassen aan de markt en de technologische ontwikkelingen geeft een mooie glans aan onze innovatie strategie! Edwin Kanis, Directeur Marketing en innovatie bij Axians

 

Strategische partners

Axians is al jaren een strategische businesspartner van IBM op het gebied van dynamische infrastructuur, intelligent apps en business applications en realiseert met ruim 150 professionals dagelijks complexe oplossingen rondom Data en Artificial Intelligence. Daaronder zijn analytics, reporting en performance management belangrijke historische pijlers en vernieuwen we vooral op het vlak van data platform en de digital twins zoals o.a. samen bij Havenbedrijf Rotterdam is gerealiseerd.

Ook het partnership met RedHat neemt hierin een enorme vlucht op het gebied van cloud en applicatie virtualisatie middels containers.