Santiz, de overkoepelende organisatie van het Streekziekenhuis Koningin Beatrix en het Slingeland Ziekenhuis, heeft voor haar logistieke, financiële en inkoop processen voor ERP-oplossing Vidaví van Axians gekozen. Na een uitgebreid selectietraject bleef Vidaví samen met één van haar concurrenten over in de laatste ronde. “De kennis van Axians alsmede de zorg specifieke toepassingen van het ERP-pakket hebben uiteindelijk de doorslag gegeven om voor Vidaví te kiezen” aldus Marco Elout, manager financiën en medische administratie bij Santiz.

Overkoepelende organisatie

Santiz is de nieuwe naam voor de overkoepelende organisatie van het Streekziekenhuis Koningin Beatrix en het Slingeland Ziekenhuis. Per 1 januari 2017 zetten beide ziekenhuizen zich samen in voor behoud van hoge kwaliteit van zorg en betaalbare ziekenhuiszorg in de Achterhoek. “Vidaví past prima in dit plaatje. Met de oplossing gaan we veel tijd besparen en kunnen we bedrijfsprocessen gaan optimaliseren.”

Uitgebreid selectietraject

“Juist omdat we met Santiz streven naar kwaliteit en betaalbaarheid in de Achterhoek, hebben we een uitgebreid selectietraject uitgevoerd voor de vervanging van onze huidige software. We willen een goede start maken” aldus Elout. “We zijn blij dat we Axians als partner hebben voor dit traject. We zien dat Axians Healthcare een echte kennisclub is en daarnaast heeft de oplossing zich al bij meerdere ziekenhuizen bewezen. We waren blij verrast door de referentiebezoeken die we afgelegd hebben en uiteindelijk was de keuze voor Vidaví onontkoombaar.”

Klaar voor de toekomst

Marco Elout: “Met alle ontwikkelingen in de zorg en de veranderingen die op ons afkomen hebben we een solide oplossing nodig voor de ondersteuning van onze bedrijfsprocessen. Met Vidaví zijn we klaar voor de toekomst!”