Kadenza gaat vanaf nu verder als Axians, het ICT merk van VINCI Energies. De ervaring en expertise die hiermee wordt toegevoegd aan het portfolio levert een verrijking  op het gebied van data en analytics. Axians groeit met deze samenvoeging naar ruim 1.050 medewerkers in Nederland, wat resulteert in een verbreding en versterking van het huidige portfolio.

Axians breidt portfolio uit

Wat er verandert is dat de expertise op het gebied van data-architectuur, analytics en smart finance nu gecombineerd wordt met de branche- en ICT-kennis van ruim 70.000 Vinci Energies professionals in 22 landen. Axians beschikt bovendien al over ruime kennis in het domein business analytics, aanvullend op de kennis van het voormalige Kadenza.

Artikelen en eBooks en informatie over de proposities, webinars en events vind je nu terug op:

Autonomie en ondernemerschap

Deze versterking resulteert in een nog sterkere netwerkorganisatie. Een organisatie met een hoge mate van autonomie en ondernemerschap waarin samenwerken, gebruik maken van elkaars expertise en de ‘human touch’ hoog in het vaandel staan.

Een breder portfolio betekent dan ook dat we nog vaker ‘ja’ kunnen zeggen tegen uitdagende projecten en voldoende slagkracht ontwikkelen om klanten te ondersteunen met hun verdere digitalisering.

Vertrouwd team

De medewerkers werken met hetzelfde team, vanuit dezelfde uitvalsbasis in Laren onder dezelfde juridische entiteit. Je houdt dezelfde contactpersoon en we zetten onze samenwerking onverminderd voort. Alle lopende contracten en afspraken blijven uiteraard van kracht.

Wil je het team van Kadenza binnen Axians volgen en op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Volg ons dan via Axians_NL op LinkedIn, Facebook en Twitter.

Contact

Heb je  binnen Kazenda een vast contactpersoon? Ook onder de vlag van Axians blijft dit zo. We komen graag bij je langs om Axians voor te stellen en te kijken wat we gezamenlijk voor jouw organisatie kunnen betekenen.

Voor vragen kun je altijd contact opnemen met je contactpersoon bij Kadenza.