Tijdens ‘Night of the Stars’ heeft IBM de Business Partner Awards voor 2017 uitgereikt waarbij Axians erkenning heeft gekregen als Business Partners of the Year, en meer.

Net als in voorgaande jaren worden deze awards toegekend aan IBM Business Partners die een grote bijdrage hebben geleverd aan de groei van IBM en tevens een transformatie hebben doorgemaakt door samen te werken aan innovatieve en cognitieve oplossingen.

Axians heeft deze avond drie awards in ontvangst mogen nemen: de Services Solution Award, Watson IoT Solution Award en uit handen van Peter Zijlema (Directeur IBM Nederland) de award voor beste Partner van het Jaar.

IBM Business Partner of the Year

“Dit is een mooie waardering voor een langdurig partnership en een steun in de rug voor het verder bouwen aan innovatieve oplossingen op het vlak van Analytics, Artificial Intelligence, BlockChain, Cloud en Internet of Things op basis van IBM technologie. Dit is een prestatie waar we als Axians bijzonder trots op zijn!” zegt Edwin van Merrienboer, Directeur Intelligent Applications.

Axians wil samen met haar klanten en partners het leven van mensen verbeteren– van bewoners in steden, van docenten en studenten die inspirerende resultaten behalen en patiënten die een steeds betere zorg verwachten. Daarnaast werken continue aan wereldwijde mobiliteit.

“Het gaat ons om de impact die wij hebben op het leven van mensen, door het inspirerende werk dat wij voor onze klanten verrichten. Deze erkenning is voor ons dan ook heel mooi, de projecten die we samen met IBM en andere partners, waaronder Cisco, uitvoeren hebben een grote impact op mobiliteit, industrie en zorg” zegt Edwin Kanis, Manager Marketing & Innovatie.

Bekijk ook de video ‘IBM Partner Awards 2017 in beeld’  van Dutch IT-channel.