20 februari 2020 – Tijdens de EMEA Partner Summit van Infoblox in Wenen viel Axians in de prijzen.  In de het prachtige Albertina Museum won Axians de prijs voor Partner van het Jaar. Volgens Infoblox ondersteunt en adviseert Axians zijn klanten bij de implementatie van ICT op een schaalbare, flexibele en duurzame manier.

EMEA Partner Summit 

Meer dan 100 EMEA-partners verbleven drie dagen lang in Wenen voor de Summit. Het thema: “Ignite Next Level Partnership”. Tijdens het event presenteerde Infoblox tevens de nieuwe focuspunten van hun partnerprogramma. Hierin werd nadrukkelijk aandacht wordt gevraagd voor de security-zijde van het Infoblox portfolio.

Naast een aantal presentaties van het Channel Partner-team was er een gesprek tussen CEO Jesper Andersen en andere executives over de toekomst van Infoblox . Zo werd, naast security, gesproken over  het automatiseren en beveiligen van SD-WAN projecten bij de klant. Ook ziet men SaaS-serurity als belangrijke kans om de doelmarkt te verbreden.

“Op onze EMEA Partner Summit konden we samen met onze partners een buitengewoon succesvol jaar vieren”, zegt Lori Cornmesser, Vice President of Worldwide Channel en Alliance Sales bij Infoblox. “We wilden onze waardering tonen voor het harde werk dat ze hebben verricht om onze technologie aan onze klanten te adviseren. Tegelijkertijd wilden we onze langetermijnvisie met onze partners delen en persoonlijk hun feedback horen, zodat we onze samenwerking voor alle partijen in de toekomst nog lucratiever kunnen maken.”

Next Level Partnership awards

“Met onze Infoblox Next Level Awards willen we onze partners bedanken voor hun uitstekende werk”, zegt Tom Hollanders, Channel Accountmanager Noord-Europa bij Infoblox. “Zij zijn essentieel voor het succes van ons bedrijf. Onze partners spelen een sleutelrol in onze bedrijfsstrategie om onze technologie snel te vermarkten.”

Axians is trots om tijdens deze award show als winnaar uit de bus te komen.