Op 12 juni tijdens HPE Reimagine werden de Partner Awards 2018 uitgereikt.
Axians is uitgeroepen tot HPE Pointnext Partner of the Year.

HPE Reimagine is het jaarlijks terugkerende kennis- en inspiratie-evenement van het technologieconcern, dat dit jaar plaatsvond in de Midden Nederland Hallen in Barneveld. Naast de Partner Awards stond Reimagine in het teken van inspiratiesessies over bijvoorbeeld blockchain en kunstmatige intelligentie, technische sessies én branchespecifieke tracks.

HPE Pointnext Partner of the Year

“Wij zijn erg trots dat we deze award hebben gekregen. De toekenning van de award benadrukt de langdurige succesvolle samenwerking tussen beide organisaties”, aldus Jeroen van Twuijver, Business Unit Manager bij Axians. “Digitale transformatie zorgt voor veel veranderingen. Hierdoor ontstaan er ook nieuwe behoeften bij onze klanten. Samen met HPE helpen wij onze klanten bij de ontwikkeling van de digitale transformatie en het bouwen van een roadmap om specifieke uitdagingen aan te gaan.”

 

“Wij werken al jarenlang intensief samen met Axians om onze gezamenlijke klanten zo goed mogelijk te bedienen”, aldus Tanja Samsom, Partner Sales Manager bij HPE. “Axians heeft enorm veel kennis op het gebied van (HPE) dienstverlening en heeft daarom terecht de award voor Pointnext partner of the year gewonnen. Wij feliciteren Axians graag nogmaals en kijken uit naar de voorzetting van onze intensieve samenwerking.”