Axians opent locatie in B. Amsterdam

De markt in zijn algemeenheid en de ICT markt in het bijzonder ontwikkelen zich razendsnel. De digitale transformatie vraagt om agility, oftewel het vermogen van organisaties om de business met behulp van IT in te laten spelen op deze nieuwe ontwikkelingen. Om nieuwe business modellen mogelijk te maken wordt innoveren steeds meer core business. Start ups en scale ups nemen in deze ontwikkeling een steeds prominentere plek in.

VINCI Energies heeft als strategie op de lange termijn om positieve industriële en zakelijke samenwerkingsverbanden te stimuleren met startups door bestuurlijke ondersteuning en financiële mogelijkheden te bieden om innovatieve ideeën door te ontwikkelen tot prototypes en hiermee te experimenteren. Een eerste stap hiervoor werd gemaakt in juni door een belang te nemen in HAL24K, een startup die gespecialiseerd is in de verwerking gegevens voor smart cities.

Axians neemt een vervolgstap hierop met de opening van een locatie in B. Amsterdam.

Hiermee kiest Axians er bewust voor om zichzelf in het midden van deze innoverende en ondernemende wereld te blijven ontwikkelen en de samenwerking op te zoeken. Juist deze samenwerking vormt de basis van het succes van de netwerkorganisatie van VINCI Energies.

Op 1 januari 2017 worden de deuren geopend van de nieuwe vestiging in B. Amsterdam. Geen standaard locatie, maar een plek in een ecosysteem voor innovatie, educatie en groei. Vanuit deze inspirerende omgeving, waar verbinding centraal staat, verwacht Axians verder te kunnen groeien in zowel kennis als oplossingen in onder andere Advanced Analytics, Big Data, Cloud en IoT.

231961-b-2-atrium-b835f2-original-1481289148