Axians ontvangt dit jaar twee nominaties voor Cisco Security Partner en Public Partner of the Year en ontvangt de award voor Enterprise Networking Partner of the Year vanwege de mooie resultaten op het vlak van Software Defined Networking met Cisco DNA.

Enterprise Networking in het DNA

Jaarlijks reikt Cisco in Nederland awards uit aan de partners die groei hebben gerealiseerd of die zich op een andere manier hebben weten te onderscheiden.

We kunnen met recht zeggen dat Enterprise Networking in het DNA van deze partner zit! Eén van de early adopters op Cisco DNA. Een mooie, ludieke en aantrekkelijke campagne rondom DNA is waar deze partner de aandacht mee heeft getrokken, deze zijn omgezet in mooie projecten. Axians is met recht één van de early adopters op Cisco DNA.

Ook op Cisco Meraki en Security gebied laat deze partner de juiste ontwikkelingen zien. We kunnen met recht zeggen dat Enterprise Networking in het DNA van deze partner zit!” , zegt Daan de Groot, Head of Partner Organization Netherlands.

Cisco en Partners

“Van collaboration tot security en van het Network Intuitive tot projecten binnen ons initiatief Digitale Versnelling Nederland: zonder onze partners komen we hier niet ver mee. Samen met hen helpen we organisaties met hun digitale transformatie en vandaag bedanken we onze partners hiervoor. We staan stil bij de successen die zij samen met ons het afgelopen jaar hebben behaald. Partners die zich hebben weten te onderscheiden op de verschillende gebieden en belangrijk hebben bijgedragen aan de business van onze klanten krijgen een award”, zegt Daan de Groot, Head of Partner Organization Netherlands.