Center for Strategy & Leadership en Axians werken samen aan strategische digitale innovatie voor organisaties

Rotterdam, 6 september 2016 – Innovations to Success, de jaarlijkse klantendag van Axians waar deelnemers in één dag op de hoogte worden gebracht van de laatste IT-innovaties, staat dit jaar in het teken van ‘digital agility’. Topspreker tijdens het evenement op 17 november is Prof. Dr. Ron Meyer, Managing Director bij het Center for Strategy & Leadership en hoogleraar Corporate Strategy aan Tilburg University.

Lees meer

HPE benoemt Axians tot Aruba Partner of the Year

Rotterdam, 30 juni 2016 – HPE heeft tijdens haar jaarlijkse IT-event Reimagine de winnaars van de Partner Awards 2016 bekend gemaakt. Axians werd daarbij tot Aruba Partner of the Year 2016 benoemd. Met het uitreiken van deze award spreekt HPE haar waardering uit voor de unieke kennis die Axians op het networking portfolio heeft opgebouwd.

Lees meer

Netwerkinfrastructuur Axians draagt bij aan optimale klantenservice Mandemakers Groep

Rotterdam, 23 februari 2016 – De Mandemakers Groep heeft Axians opdracht gegeven om de netwerkinfrastructuur te vernieuwen. Het nieuwe netwerk ondersteunt de kernactiviteiten op het hoofdkantoor en de overige vestigingen in Waalwijk. Bovendien vormt dit het fundament voor de Unified Communications en Contact Center omgeving van het bedrijf, dat sinds 2009 door Axians wordt onderhouden.

Lees meer

Cisco benoemt Axians tot Services Partner of the Year

Rotterdam, 5 februari 2016 – Tijdens het jaarlijkse partnerdiner op 4 februari jl. heeft Cisco bekend gemaakt welke Nederlandse partners een Cisco Partner Award hebben gewonnen voor de samenwerking in Cisco’s boekjaar 2015. Axians werd daarbij tot Services Partner of the Year benoemd. Met het uitreiken van deze award spreekt Cisco haar waardering uit voor de expertise van Axians en toont ze het belang van hun partnership aan voor de groei en ontwikkeling van Cisco.

Lees meer
... 1 2 3 4 5 ...