Zorgorganisatie ORO kiest voor strategische samenwerking met Axians

Eindhoven, 20 maart 2017 – ORO heeft de optimalisatie, innovatie en het beheer van haar ICT-infrastructuur uitbesteed aan Axians. Daarmee wil de organisatie de continuïteit en beschikbaarheid van de bedrijfsprocessen waarborgen en de kwaliteit van de ondersteuning aan de eindgebruikers optimaliseren. Door de samenwerking met Axians wil ORO de huidige performance van de ICT-infrastructuur optimaliseren en tegelijkertijd voorsorteren om nieuwe ontwikkelingen in de zorgsector efficiënt te benutten.

Lees meer

Axians behaalt wederom Cisco Master Cloud Builder specialisatie

Rotterdam, 9 maart 2017 – Nadat Axians in 2013 als eerste in Nederland de Cisco Master Cloud Builder specialisatie behaalde, heeft de ICT-dienstverlener deze status wederom weten te bereiken. Meer en meer applicaties worden aangeboden vanuit de cloud. Axians heeft hierover een duidelijke visie ontwikkeld waarbij de combinatie van private en publieke clouds, de zogenaamde hybride cloud, een belangrijke rol inneemt als ontsluiting voor deze applicaties.

Lees meer

Berichtgeving omtrent Avaya herstructurering

Op 19 januari 2017 heeft Avaya haar intentie tot een herstructurering door middel van een Chapter 11 procedure aangekondigd. Een beslissing die als doel heeft Avaya sterker te maken, waarbij de organisatie continuïteit kan blijven waarborgen en haar activiteiten kan laten groeien. Axians informeert je graag naar aanleiding van deze aankondiging.

Lees meer

Axians opent locatie in B. Amsterdam

Axians opent per 1 januari een locatie in B. Amsterdam. Hiermee kiest Axians er bewust voor om zichzelf in het midden van deze innoverende en ondernemende wereld te blijven ontwikkelen en de samenwerking op te zoeken. Juist deze samenwerking vormt de basis van het succes van de netwerkorganisatie van VINCI Energies.

Lees meer
... 1 2 3 4 5 ...