Axians biedt ROC van Twente ruimte voor onderwijsinnovatie

ROC van Twente heeft Axians geselecteerd als partner voor de vernieuwing van haar vaste en draadloze infrastructuur. Hiermee wil de onderwijsorganisatie de stabiliteit van de ICT-infrastructuur voor de komende jaren verder verbeteren. Het nieuwe netwerk moet ook flexibiliteit en ruimte bieden aan innovatieve ontwikkelingen in het onderwijsaanbod, zoals Virtual Reality, Gamification en digitale lesvormen en toetsing.

Lees meer

VINCI Energies Nederland bereikt overeenstemming overname VCD IT Groep

Op 14 april 2017 maakt VINCI Energies Nederland bekend dat de organisatie het voornemen heeft om de VCD IT Groep over te nemen. Door deze acquisitie versterkt zij haar portfolio aan ICT diensten om zo nog meer toegevoegde waarde te kunnen leveren aan bestaande en potentiële klanten. Het aantal ICT specialisten binnen het Axians merk in Nederland stijgt hiermee naar 950 en de omzet naar € 200 miljoen.

Lees meer

Zorgorganisatie ORO kiest voor strategische samenwerking met Axians

Eindhoven, 20 maart 2017 – ORO heeft de optimalisatie, innovatie en het beheer van haar ICT-infrastructuur uitbesteed aan Axians. Daarmee wil de organisatie de continuïteit en beschikbaarheid van de bedrijfsprocessen waarborgen en de kwaliteit van de ondersteuning aan de eindgebruikers optimaliseren. Door de samenwerking met Axians wil ORO de huidige performance van de ICT-infrastructuur optimaliseren en tegelijkertijd voorsorteren om nieuwe ontwikkelingen in de zorgsector efficiënt te benutten.

Lees meer
... 1 2 3 4 5 ...