Channelweb benoemt Axians tot Value Added Reseller of the Year

Channelweb heeft Axians benoemd tot Value Added Reseller of the Year. Tijdens de zestiende editie van de Channel Awards werden de winnaars in Jaarbeurs Utrecht bekend gemaakt. Bezoekers van Channelweb konden vanaf afgelopen zomer hun stem uitbrengen op de genomineerden in alle twintig categorieën, de uitslag werd bepaald door een jury- en publieksgemiddelde.

Lees meer

Terugblik op een geslaagd Exact Live met bijna 4800 bezoekers!

Voor het eerst presenteerde Axians zich gisteren tijdens Exact Live, het grootste business software event van Nederland, vanwege de overname van de VCD IT Groep dit voorjaar. Axians was dan ook prominent aanwezig op de beursvloer met een grote stand, live demonstraties en verschillende beurssessies. Heeft u Exact Live gemist? Samen met u blikken we terug op een geslaagde dag!

Lees meer

Cisco benoemt Axians tot Solution Innovation en Services Partner of the Year

Cisco heeft gisterenavond tijdens zijn jaarlijkse Partner New Year´s & Awards Drinks bekend gemaakt welke Nederlandse partners een Cisco Partner Award hebben gewonnen voor de samenwerking in Cisco’s boekjaar 2017. Axians ontving daarbij de Solution Innovation Partner of the Year award en werd voor het derde jaar op rij benoemd tot Services Partner of the Year.

Lees meer

VCD gaat verder als Axians

De VCD IT groep gaat per 1 oktober verder als Axians, het ICT merk van VINCI Energies. De expertise die hiermee wordt toegevoegd levert een meerwaarde aan de huidige oplossingen die Axians haar klanten biedt op het gebied van digitale transformatie. Axians groeit met deze samenvoeging naar ruim 950 medewerkers in Nederland, wat resulteert in een verbreding en versterking van het portfolio.

Lees meer
... 1 2 3 4 5 ...