Axians benoemd tot Enterprise partner van Blancco

Axians is benoemd tot partner voor de Enterprise oplossingen van Blancco in Nederland. Dit internationaal bedrijf ontwikkelt en levert al jaren software om data van informatiedragers, zoals harddisks, storage-apparatuur en servers op een veilige en gecertificeerde manier te verwijderen. Door deze samenwerking biedt Axians klanten die hun infrastructuur willen vernieuwen of updaten, en data op de bestaande storage en servers willen wissen, 100 procent zekerheid.

Lees meer

Trailersync: van innovatief concept via prototype naar productie

Iedere dinsdag en donderdag in november organiseren Actemium, Axians en Bostec inspirerende onlinesessies. In deze Industry Live Sessions staan de uitdagingen voor de industrie vanuit de digitale transformatie centraal. Een aansprekend voorbeeld van deze digitale transitie is Trailersync: een innovatief concept voor het veilig manoeuvreren met truck-trailercombinaties. Op 19 november vertellen de hoofdrolspelers in een webinar het verhaal achter dit product van start-up Boostphysics.

Lees meer

Axians en KINEXON lanceren SafeZone 1,5 meter oplossing in de Nederlandse maakindustrie

Axians lanceert KINEXON’s SafeZone op de Nederlandse markt. Deze 1,5 meter oplossing is eenvoudig en snel in te zetten om social distancing in industriële plants te waarborgen. Het SafeZone-systeem, dat per direct beschikbaar is, beschermt medewerkers met een wearable tag. Dit garandeert de continuïteit van de bedrijfsvoering en helpt bedrijven om te gaan met de aangescherpte coronamaatregelen.

Lees meer

Cisco benoemt Axians tot EMEAR Capital Partner en EMEAR North Marketing Partner of the Year

Cisco heeft Axians deze week tijdens haar jaarlijkse (online) Global Partner Summit beloond met de EMEAR Capital Partner of the Year award voor de excellente transitie die ze heeft doorgemaakt rondom Network as a Service (NaaS). Daarnaast ontvangt Axians de EMEAR North Marketing Partner of the Year award, bovenop de erkenning die ze van Cisco Nederland al kreeg met de Marketing- en Enterprise Networking & Cloud partner of the Year awards.

Lees meer
... 1 2 3 4 5 ...