VCD gaat verder als Axians

De VCD IT groep gaat per 1 oktober verder als Axians, het ICT merk van VINCI Energies. De expertise die hiermee wordt toegevoegd levert een meerwaarde aan de huidige oplossingen die Axians haar klanten biedt op het gebied van digitale transformatie. Axians groeit met deze samenvoeging naar ruim 950 medewerkers in Nederland, wat resulteert in een verbreding en versterking van het portfolio.

Lees meer

VU technologisch koploper in onderwijs Nederland dankzij nieuwe netwerk-infrastructuur

De VU heeft Axians gevraagd voor het ontwerp en de implementatie van haar nieuwe netwerk-infrastructuur die een doorvoersnelheid van 100Gb per seconde tussen haar IT-datacenter en de campus realiseert. Met de nieuwe infrastructuur wordt de VU technologisch koploper in onderwijs Nederland en is de universiteit in staat om een snelle, betrouwbare en flexibele IT-dienstverlening aan te bieden.

Lees meer

Microsoft selecteert Axians als integratiepartner van Skype for Business in de Cloud

Axians is door Microsoft geselecteerd voor haar nieuw opgezette PDU (Practice Development Unit) waarbij het bouwen en integreren van Skype for Business Cloud services centraal staan. Organisaties die Skype for Business door Axians laten implementeren zijn daarmee verzekerd van een communicatieomgeving die volledig voldoet aan de Microsoft standaard, met gewaarborgde kwaliteit.

Lees meer

Machine as a Service

MaaS: een direct inzetbare oplossing passend bij uw organisatie, uw producten en dienstenmodel, met een minimale initiële investering en een scherp maandelijks kostenmodel

Lees meer
... 1 2 3 4 ...