Axians landt eerste Europese klant op Cisco CX Cloud

Axians landt eerste Europese klant op de Cisco CX Cloud. Hiermee wordt de ambitie van Axians en Cisco waargemaakt om klanten te voorzien van (pro)actief advies en coaching door gebruiksdata en technische data te combineren tot één advies engine. Daarmee gaat het CX (Customer Experience) Cloud platform duidelijk verder dan een regulier CMDB of health report.

Lees meer

Axians geaccrediteerd als Aruba Managed Service Provider in Nederland

Axians is de eerste partner in Nederland die naast de Platinum Hybrid IT en Platinum Aruba status tevens de Aruba Managed Service Provider accreditatie heeft behaald. Deze accreditatie onderstreept de intensivering van de samenwerking tussen beide partners in hun dienstverlening en geeft een impuls aan de uitbreiding en versterking van het Axians Network as a Service (NaaS) aanbod.

Lees meer

Axians benoemd tot Enterprise partner van Blancco

Axians is benoemd tot partner voor de Enterprise oplossingen van Blancco in Nederland. Dit internationaal bedrijf ontwikkelt en levert al jaren software om data van informatiedragers, zoals harddisks, storage-apparatuur en servers op een veilige en gecertificeerde manier te verwijderen. Door deze samenwerking biedt Axians klanten die hun infrastructuur willen vernieuwen of updaten, en data op de bestaande storage en servers willen wissen, 100 procent zekerheid.

Lees meer

Trailersync: van innovatief concept via prototype naar productie

Iedere dinsdag en donderdag in november organiseren Actemium, Axians en Bostec inspirerende onlinesessies. In deze Industry Live Sessions staan de uitdagingen voor de industrie vanuit de digitale transformatie centraal. Een aansprekend voorbeeld van deze digitale transitie is Trailersync: een innovatief concept voor het veilig manoeuvreren met truck-trailercombinaties. Op 19 november vertellen de hoofdrolspelers in een webinar het verhaal achter dit product van start-up Boostphysics.

Lees meer
... 1 2 3 4 ...