Netwerk VU Amsterdam bevordert technologische innovaties

De Vrije Universiteit Amsterdam heeft samen met Axians en Cisco een netwerk-infrastructuur aangelegd die een doorvoersnelheid van 100Gb per seconde tussen haar it-datacenter en de campus realiseert. Technologische innovaties op het gebied van artificial Intelligence (ai), DNA-onderzoek en BigData kunnen...

Lees meer

Solvinity en Axians maken cloud transparant

Steeds meer bedrijven kiezen voor een geïntegreerde oplossing, van werkplekdienst tot telefonie en van applicatie-hosting tot managed cloud. Denk bijvoorbeeld aan een lokale netwerkomgeving in combinatie met een volledige beheerde cloud-infrastructuur voor bedrijfstoepassingen, inclusief security en back-up. Axians en Solvinity bieden daarvoor een geïntegreerde oplossing die klanten als één dienst afnemen.

Lees meer

DVNutrition maakt productieprocessen voorspelbaar met Artificial Intelligence

DVNutrition V.O.F. (DVN) in Hoogeveen produceert wei-eiwit en permeaat uit wei, een restproduct van de kaasproductie. Met een productie van 10.000 ton wei-eiwit per jaar is DVN een grote Europese speler. Om met de beschikbare installaties en capaciteit zo efficiënt mogelijk te produceren, vroeg de organisatie VINCI-Energies onderdelen Actemium, Axians en Bostec in het productieproces optimaal in te richten door productiedata in te zetten voor de simulatie van het productieproces.

Lees meer
1 2 3 ...