Axians staat voor trust en innovatie in Giarte outsourcing performance onderzoek

Axians is door haar klanten wederom gewaardeerd met een bovengemiddeld hoge trust en innovatie score en laat daarbij de beste resultaten zien op het gebied van vertrouwen en een goede samenwerking met haar klanten. Ook de score voor aanbeveling, tevredenheid, bereidheid en communicatie springen er bovengemiddeld uit en geven Axians weer als een proactieve en innovatieve dienstverlener.

Lees meer

VINCI Energies neemt Koning & Hartman over

VINCI Energies maakt de voorgenomen overname bekend van Koning & Hartman, een technologiebedrijf gespecialiseerd in communicatienetwerken. Door deze acquisitie versterkt zij haar portfolio in de ICT en telecom alsmede in de industrie.

Lees meer

Rotterdam stuurt hyperintelligente container op wereldreis

De hyperintelligente ‘Container 42’ wordt vanuit de Rotterdamse haven op een twee jaar durende dataverzamelreis om de wereld gestuurd. De met sensoren en communicatie technologie uitgeruste container meet tijdens de reis vibratie, helling, positie, geluid, luchtvervuiling, vochtigheid en temperatuur.

Lees meer

NTS verbetert security met Online Werkplek

Medewerkers meer flexibiliteit geven om hun werk uit te voeren op een manier die bij hen past en tegelijkertijd de informatiebeveiliging verbeteren. Dat waren de twee doelen die NTS stelde aan de nieuwe werkplek. In samenwerking met Axians is een...

Lees meer
1 2 3 ...