Digital Network Architecture

08-12-2017 | Geschreven door Dirk Smit Digitalisering wordt gevoed door belangrijke technologische trends: mobility, IoT en cloud computing. Het netwerk van de toekomst zorgt voor een netwerk dat continu veilig, beschikbaar, complient is en in staat is om on-demand benodigde aanpassingen naadloos op het netwerk toe te passen. Cisco heeft met haar Software Defined Network benadering (SDA) een nieuwe weg ingeslagen die het traditionele netwerk design grensverleggend wijzigt. Hoe werkt dit nu precies?
Lees meer

Digitaal flexibel met een passende cloudstrategie

21-03-2017 Een cloudstrategie helpt je organisatie bij de invulling van tactische bedrijfskeuzes. Kies voor een gefaseerde aanpak, denk integraal na over security, zet de gebruiker centraal en maak de digitale werkomgeving eenvoudig. Lees hoe o.a. gemeente Utrecht en PSV dit doen!
Lees meer

AxiansCloud: how they do it!

15-03-2017 | Geschreven door Michel van Leeuwen Hoe ga je om met een wildgroei van Virtuele Machines (VM’s) van onder andere de test- en ontwikkelomgeving binnen je eigen Private Cloud? Lees hier hoe je organisatie de gebruikerstevredenheid van medewerkers kan verhogen en hoe je eenvoudig een hybride omgeving creëert.
Lees meer