Mobility Solutions

De ICT-infrastructuur is voor organisaties een onmisbaar onderdeel van de dagelijkse operatie geworden. Daarin speelt de draadloze netwerkinfrastructuur een belangrijke rol, om connectiviteit en snelheid te garanderen aan het grote aantal professionals dat zich door je organisatie beweegt. Het draadloze netwerk moet een stabiele ondergrond en goede performance bieden aan eindgebruikers en applicaties.

Ondertussen stijgen de verwachtingen van eindgebruikers en is innovatie nodig. Met de huidige snelheid van technologische ontwikkelingen volgen investeringen elkaar snel op terwijl de nodige expertise kostbaar is. Daarom investeren wij continu in de ontwikkeling van nieuwe diensten voor onze klanten. Zodat slimme technologie in de vorm van een dienst snel beschikbaar is en betere communicatie en samenwerking voor elke organisatie bereikbaar zijn.

Wireless voor elke situatie

Een stabiele draadloze netwerkinfrastructuur is zeer belangrijk om connectiviteit en snelheid te kunnen garanderen aan de medewerkers en bezoekers die zich door je organisatie bewegen.

Lees meer

Wireless en toch veilig

Medewerkers worden steeds mobieler, cloud-applicaties moeten vanaf elke locatie beschikbaar zijn. Dit vraagt om nieuwe inzichten op het vlak van de beveiliging en beschikbaarheid van het draadloos netwerk.

Lees meer

Wireless location services

Dankzij locatiebepaling helpen wij je de ruimten in het gebouw zo efficiënt mogelijk te gebruiken om kosten te besparen en mensen in het gebouw een optimale beleving te geven.

Lees meer

Cloud based networking

Je organisatie blijft volop in beweging en daar past een draadloze infrastructuur bij die, afhankelijk van de IT wensen, net zo snel kan meebewegen. Een cloud-gebaseerde centrale omgeving helpt daarbij.

Lees meer

Wilt u meer weten over onze oplossingen

ContactofOntdek onze locaties