Onze diensten voor research & educatie

Omdat we goed begrijpen hoe technologie veranderingen kan ondersteunen en vaak ook in gang kan zetten, kunnen we ook nieuwe methodes om te werken en te leren ontwikkelen. We kunnen educatieve content ontwikkelen op een manier die de ervaringen van de studenten verrijkt. Gelijkertijd bieden we educatieve organisaties hiervoor een efficiënte, flexibele en financieel haalbare opzet.

We hebben een sterke staat van dienst in het leveren van zeer complexe oplossingen voor carrier-class networks en data centers voor publieke organisaties, vooral die op het gebied van onderzoek & onderwijs. We helpen onze klanten om flexibel en efficiënt te werken in een steeds meer datacentrische wereld. Tegelijkertijd houden we onze technische vaardigheden op het hoogste niveau, zoals u dat mag verwachten van een partner.

Ook op het gebied van Data & Analytics werken we nauw samen met vele onderwijsinstellingen. Door goed gebruik te maken van data kun je lange-termijn-plannen onderbouwen met cijfers. Bijvoorbeeld de inschatting van instroom, deze bepaal je niet op basis van de afgelopen jaren. Maar op harde cijfers, gebaseerd op geverifieerde patronen. Zo kun je proactief inspelen op de toekomst van je onderwijsinstelling. Juist nu!

Ons modern dataplatform voor het Onderwijs biedt antwoord op alle informatievraagstukken. Door alle verschillende databronnen op één platform te combineren, kun je er snel inzichten uit halen die anders verborgen blijven. Data & Analytics kan op diverse terreinen  een bijdrage leveren aan het nemen van betere beslissingen, zoals bekostiging, bedrijfsvoering en de primaire onderwijstaak (learning analytics en student analytics).

Met onze oplossingen voor Financiële Planning & Analyse kunnen onderwijsinstellingen hun (meerjaren) begroting voor bijvoorbeeld Financiën, Personeel, Studenten en Investeringen snel en gemakkelijk opstellen.

Maak educatieve bronnen toegankelijker

Om te garanderen dat kennis toegankelijk is voor het grootst mogelijke publiek, voorziet Axians in ICT-oplossingen die on demand toegang mogelijk maken tot alle multimedia bronnen van een onderwijsorganisatie.


Verbeter de toegang tot breedband op de hele campus en in studentenhuisvesting

Stimuleer leren op afstand en verbeter de academische resultaten van studenten. Door glasvezel en draadloze netwerken kan Axians de campus en studentenhuisvesting verbinden. Zo maken we beveiligde en directe toegang tot informatie en onderwijsbronnen mogelijk.


Financiële Planning & Analyse

Hiermee kunnen onderwijsinstellingen hun (meerjaren) begroting voor bijvoorbeeld Financiën, Personeel, Studenten en Investeringen snel en gemakkelijk opstellen. Lees hier meer over deze oplossingen en referentiecases van onze klanten.


Antwoord op alle informatievraagstukken

Met een modern dataplatform voor het Onderwijs heb je direct antwoord op al je informatievraagstukken. Door alle verschillende databronnen op één platform te combineren, kun je er snel inzichten uit halen die anders verborgen blijven. Lees hier meer over het modern dataplatform voor het Onderwijs.


Verbeter de beschikbaarheid van netwerken en vergroot mobiliteit

Op de campus, in collegezalen en thuis, overal verwachten studenten ononderbroken verbindingen en een hoge kwaliteit diensten. Met Axians kunt u netwerken realiseren met centraal beheer, van het fundament tot en met de endpoints.


Stimuleer het gebruik van middelen tot samenwerking

Door de samenwerking tussen docenten en studenten te versterken maakt u uw organisatie aantrekkelijker voor de studenten en de medewerkers van de faculteiten. Axians implementeert unified communication oplossingen die samenwerking vereenvoudigen bij onderzoeksactiviteiten en voor studenten die in groepen werken.