Verbonden steden

ICT is een katalysator die helpt bij het scheppen van banen. Hoe? Door het creëren, op lokaal niveau, van een hoogwaardige infrastructuur die berekend is op de behoeftes en eisen van vandaag én morgen. Netwerken doen afstandbarrières teniet. Ze leiden tot territoriale integratie wanneer zowel in landelijke als in stedelijke gebieden hoogwaardige netwerken worden gerealiseerd.

Axians biedt oplossingen voor het financieren en het vernieuwen van uw ICT-infrastructuur, maar ook om die beter te laten presteren en beschikbaar én betaalbaar te maken voor iedereen. Doordat we overheden toepassingen en diensten leveren op lokaal niveau, krijgen ze waardevolle middelen in handen om hun burgers op een innovatieve en nuttige manier te bedienen.

Ongeacht de omvang en inhoud van uw project, kan Axians u adviseren en alle ondersteunende diensten bieden. We helpen u bij het selecteren van de meest geschikte technologieën en we verplichten ons er toe dat u op het door u gewenste niveau uw diensten aan de burgers kunt verlenen.

Hoe we uw uitdagingen aanpakken

Versterk de lokale economie door innovatieve projecten

Het bedrijfsleven en lokale economieën winnen aan concurrentiekracht door een uitstekend functionerende ICT-infrastructuur.  Axians biedt in de praktijk bewezen expertise voor het implementeren, opschalen, optimaal laten functioneren en onderhouden van alle digitale infrastructuur en mobiele of draadloze netwerken.

Beheer de Opex en capex van ICT-infrastructuren

Strategisch denken is een voorwaarde voor het inzetten van telecommunicatiediensten op een kostenefficiënte manier. Dit vereist de ondersteuning van specifieke lokale omstandigheden, het delen van financiële risico’s en het bundelen en delen van bestaande infrastructuur. Axians fungeert als een single point of contact om u te helpen bij het selecteren van de juiste technologie en u te ondersteunen tijdens de totale duur van uw projecten.

Verbeter de kwaliteit en de prestaties van de openbare diensten

De business intelligence applicaties die wij aanbieden zijn niet alleen geschikt voor particuliere organisaties. De juiste analytics zijn voor overheidsinstellingen van cruciaal belang voor het verbeteren van de kwaliteit van hun dienstverlening aan de burgers. Daardoor kunnen de instellingen hun dienstverlening beter managen en hun diensten optimaliseren.

Stedelijke mobiliteit, altijd en overal

Wilt u real-time gegevens verstrekken aan reizigers? Of ICT inzetten om het management van het openbaar vervoer te verbeteren? Axians helpt u met robuuste en schaalbare oplossingen en applicaties voor stedelijke netwerken: videobewaking, het beheer van verkeerslichten, contactloze betalingen, systemen voor toegangscontrole en nog veel meer.