Het programma van de Data Driven Live Sessions 2021

Op 2 november starten we in de ochtend met een inspirerende talkshow, waarin Edwin Kanis in gesprek gaat met onder andere Emmelien Kneppers van Unsense, Edwin van Merrienboer van Axians, Ivo de Koning van Verkerk Service Systemen over de digitale transformatie, datagedreven werken en de positieve impact daarvan op mensen.

Daarna zijn er diverse live sessions webinars op vaste tijdstippen op de dinsdag en donderdag, opgedeeld in twee tracks:

Strategische sessies –  inspiratie rondom strategie en besluitvorming op de dinsdagen om 10.00 uur en 13.00 uur.

Technologie sessies –  informatie over platformen en methodieken op de donderdagen om 10.00 uur en 13.00 uur.

Iedere sessie brengt je in maximaal 60 minuten op de hoogte van de laatste inzichten en ontwikkelingen op een specifiek onderwerp en bevat praktijkvoorbeelden van klanten van Axians en Bostec. Tijdens de sessies kun je actief vragen stellen en interactie met de sprekers opzoeken, zo blijven we in dialoog met elkaar.

De sessies zijn bedoeld voor iedereen die interesse heeft in de mogelijkheden van Data Driven werken en voor alle sectoren.

Klik hieronder op de titel van de sessie voor een korte omschrijving van de inhoud van het webinar. Op de pagina van de betreffende sessie kun je je direct inschrijven voor deelname. Na inschrijving ontvang je ruim voor de sessie de link naar de online omgeving.

 

Kick-off sessie

Dinsdag 2 november
10.30u Kick-off talkshow: Data Driven with a human touch
 

 

Strategische sessies

Technologie sessies

Dinsdag 2 november Donderdag 4 november
10.00u Data Minimalisatie Architectuur
13.00u Waar data leiden, lijden mensen. Hoe zet je data passend in voor jouw situatie? Met gastspreker Michel van de Beek. 13.00u Waarom UX (User eXperience) organisaties zo succesvol maakt!
Dinsdag 9 november Donderdag 11 november
10.00u Low-code maakt van elke medewerker een developer die zijn processen kan optimaliseren 10.00u Containers: een hype of heb ik er ook echt iets aan? Inclusief demo!
13.00u Data Literacy | Medewerkers als sleutel naar meer datagedreven beslissingen! 13.00u Een modern en toekomstbestendig datawarehouse met TimeXtender
Dinsdag 16 november Donderdag 18 november
10.00u Datagedreven zorg is meer dan technologie 10.00u Azure Synapse – één omgeving voor voor Datawarehousing, Data & Analytics en AI
13.00u Why Industry 4.0 sucks! 13.00u Kantoor- en productieprocessen beter op elkaar afgestemd
Dinsdag 23 november Donderdag 25 november
10.00u Te druk, te vol, te statisch, zo manage je capaciteit in mobiliteit 10.00u (Alleen) Analytics biedt geen garantie voor een datagedreven organisatie
13.00u Pathé: meer inzicht en controle met driver-based planning