Data Driven Live Sessions

Veel vraagstukken waar wij met onze klanten over praten, gaan over de stappen die nodig zijn om tot een datagedreven organisatie te komen waarin beslissingen niet op onderbuikgevoel worden genomen, maar onderbouwd zijn met slimme inzichten en voorspellingen. Er zijn talloze situaties te bedenken waarin data een bijdrage levert aan het verbeteren van bedrijfsprocessen, het (geautomatiseerd) nemen van besluiten of zelfs het ontwikkelen van geheel nieuwe informatieproducten. Denk aan het verhogen van de snelheid in de operatie, een betere regie in de keten, de bewaking van de kwaliteit van producten en diensten of een betere voorspelbaarheid in het onderhoud van assets. Voor de zorg, educatie, overheid, industrie, retail, logistiek etc.

Hoe pak je dat aan? Waar begin je? Hoe verzamel en integreer je alle beschikbare data en hoe lever je die in de juiste vorm aan medewerkers, klanten en systemen? Allemaal vragen die aan bod komen in een reeks van inspirerende presentaties.

 

Live Sessions

Op 1 oktober starten we met een kick-off waarin we o.a. in gesprek gaan met Prof. Frans Feldberg van de Vrije Universiteit Amsterdam over hoe je data inzet voor de realisatie van nieuwe business modellen. De weken daarna zijn er live sessions op vaste tijdstippen op de dinsdag en donderdag, opgedeeld in twee tracks:

  • Business Driven – Inspiratie rondom strategie en besluitvorming op de dinsdagen om 9:00, 11:00, 13:00 en 15:00.
  • Technology Driven – Informatie over platformen en methodieken op de donderdagen om 09:00, 11:00, 13:00 en 15:00.

Iedere sessie brengt je in maximaal 60 minuten op de hoogte van de laatste inzichten en ontwikkelingen op een specifiek onderwerp en bevat praktijkvoorbeelden van klanten van Axians en Bostec. Tijdens de sessies kan je actief vragen stellen en interactie met de sprekers opzoeken, zo blijven we in dialoog met elkaar.

De sessies zijn bedoeld voor iedereen die interesse heeft in de mogelijkheden van Data Driven werken en voor alle sectoren. Speciaal voor de sector Industrie organiseren we in november de Industry Live Sessions.

Klik in de onderstaande tabel op de titel van de sessie voor een korte omschrijving van de inhoud van het webinar. Op de pagina van de betreffende sessie vind je de mogelijkheid om je voor deze sessie in te schrijven. Na inschrijving ontvang je ruim voor de sessie de link naar de online omgeving.
Kick-off sessie
Donderdag 1 oktober
10.00u Kick-off: Data Driven, hoe werkt het?
.
Business sessies Technologie sessies
Dinsdag 6 oktober Donderdag 8 oktober
11.00u Zorg beter maken met data – het Axians Healthcare platform 11.00u Datavirtualisatie als enabler voor migratie naar de cloud
13.00u Wat verstaan wij nu onder een data hub?
15.00u De Axians Servicedesk – support of outsourcing van jouw data oplossing
Dinsdag 13 oktober Donderdag 15 oktober
09.00u Digitaal meten van lucht- en waterkwaliteit met behulp van IoT en Machine Learning
11.00u Liever databedreven dan datagedreven 11.00u MAESTRO, a cloud based Industrial Asset Management solution
13.00u Datagedreven Warehouse: het warehouse van de toekomst 13.00u IBM Cloud Pak for Data: de complete reis naar datagedrevenheid in één omgeving
15.00u De businesscase voor datavirtualisatie 15.00u Een praktische implementatie van data government met Collibra
Dinsdag 20 oktober Donderdag 22 oktober
09.00u Snel en veilig in realtime data uitwisselen met je ERP. Kan dat? 09.00u De noodzaak van een realtime component in de data hub.
11.00u Optimaliseer uw Planning & Control met Jedox 11.00u Microsoft: versnel jouw bedrijf met de kracht van data en AI
13.00u GGZ Dataplatform: Volledig in controle over de eigen informatiestromen binnen de GGZ 13.00u Dataguise: het fundament onder een professionele dataprivacy aanpak
15.00u Join the APPVENTURE for intelligent and intuitive Apps 15.00u Axians Insights – BI light dashboarding voor jouw gehele organisatie
Dinsdag 27 oktober Donderdag 29 oktober
09.00u Koploper in innovatie worden, hoe doet Schiphol dat?
11.00u Hou de zorg en jouw personeel overeind met capaciteitsmanagement!
13.00u Met een paar drukken op de knop een betrouwbare forecast 13.00u Move workload to Azure Red Hat OpenShift
15.00u Axians dataplatform voor Industrie 4.0 15.00u TimeXtender: tijd is geld, dit geldt ook voor jouw dataplatform