Datagedreven werken: vrijwel elke organisatie is er mee bezig of denkt er over na. Maar wat betekent dat precies? En hoe pak je het aan? Eén ding is zeker: alleen de inzet van technologie is niet voldoende om datagedreven te werken. In onze visie staan mensen centraal in de digitale transformatie en datagedreven werken.
Dat is wat wij bedoelen met ‘data driven with a human touch’.

Sensoren en data vormen steeds meer de basis voor slimme nieuwe toepassingen waarmee we het leven van mensen verbeteren. Methodes en technieken zoals IoT, machine learning, artificial intelligence, data science, virtual reality, portals en (low-code) apps zorgen ervoor dat we data kunnen creëren, transporteren, organiseren en gebruiken

Hiermee creëren we nieuwe inzichten, automatiseren we activiteiten en bouwen we nieuwe toepassingen die op maat worden ingezet in de situatie waar ze het best tot hun recht komen. We integreren deze toepassingen met bestaande business applicaties en sluiten deze aan op de verbonden ‘things’ aan de rand van het netwerk.

Hoe pak je dat aan? Waar begin je? Hoe ziet de roadmap eruit? Kun je klein beginnen?
Allemaal vragen die aan bod komen in een reeks van inspirerende webinars in de maand november.

Iedere sessie brengt je in maximaal 60 minuten op de hoogte van de laatste inzichten en ontwikkelingen op een specifiek onderwerp en bevat praktijkvoorbeelden van klanten van Axians en Bostec. Tijdens de sessies kun je actief vragen stellen en interactie met de sprekers opzoeken, zo blijven we in dialoog met elkaar.

De sessies zijn bedoeld voor iedereen die interesse heeft in de mogelijkheden van datagedreven werken en voor alle sectoren.

Bekijk hier het programma en meld je aan voor de sessies