Vraag hieronder onze factsheet aan en lees direct alle 6 de tips! 

Migratie naar de cloud gaat meer over de mentaliteit in de organisatie en de transformatie in IT om de aanjager van verandering in het bedrijf te worden!

1. Optimaliseren van datacentergebruik en -kosten 

Elke CFO wil verspilling vermijden! In de praktijk gebruiken organisaties vaak 60% van hun datacenter capaciteit voor hun dagelijkse operaties. On premises data centers zijn namelijk vaak gescaled op het kunnen opvangen van gebruikspieken, wat betekent dat een deel van de aangekochte infrastructuur capaciteit onbenut blijft.

2. Focus op de ultieme valuedriver voor cloud: de bedrijfsvoordelen

Analyseer niet alleen de on-premise kosten in vergelijking met cloudkosten, richt je meer op de bedrijfs voordelen. Verbeterde analyses, snellere time to market, sterkere innovaties en lagere (IT) faalkosten  hebben een grotere incrementele bijdrage dan IT kostenreductie. Cloud kan bijna elk aspect van producten, diensten of processen van een organisatie verbeteren! Innovatie is minder risicovol en sneller: van jaren naar maanden, van maanden naar weken. Dat kan met de cloud. Als dat niet eens een interessante investeringsafweging is.

3. Maximaliseren van kostenbesparingen met flexibele cloudinfrastructuur

Innoveren en groeien of concurrerend blijven in een economisch onzekere periode? Investeringen voor vaste activa kunnen omgezet naar investeringen in applicatie modernisering om innovatie en bedrijfsgroei te stimuleren. Wacht daarom niet langer met het aanpakken van je ’technology debt’.

Vraag hieronder onze factsheet aan en lees direct alle 6 de tips! 

Vraag hieronder onze factsheet aan en lees direct alle 6 de tips! 

Lees direct onze 6 tips.