Integratie gaat verder dan het uitwisselen van data. Ook het integreren van netwerken, identiteiten en processen maakt hier onderdeel van uit. Organisaties willen niet alleen dat informatie wordt uitgewisseld zodat deze overal beschikbaar is en tot betere inzichten kan leiden: informatiestromen dienen ook beveiligd te zijn, zodat alleen bevoegden toegang hebben tot de informatie en deze in kunnen lezen. Zonder dat de gebruiker zich hierbij telkens opnieuw moet authentiseren.

Daarnaast bevindt de data zich steeds vaker in verschillende netwerken die we, om overzicht te behouden, willen integreren zodat medewerkers in één vertrouwd virtueel netwerk werken. Processen overstijden steeds vaker applicaties, afdelingen en zelfs ketenpartners. We zien regelmatig dat activiteiten binnen een afdeling zijn geoptimaliseerd. Door deze voor de verschillende afdelingen en organisaties goed te integreren en op elkaar af te stemmen, wordt de gehele keten echter pas écht geoptimaliseerd.

Wij gaan graag met je in gesprek voor een optimale integratie die bij je organisatie past. Lees hier meer informatie over onze procesoptimalisatie bij De Alliantie of neem voor meer informatie contact met ons op.