+31 88 988 91 00
Neem contact op
Inschrijven nieuwsbrief
Zorg Zorginstellingen zoeken naar manieren om zorg toegankelijk en betaalbaar te houden. Digitalisering helpt je om dit voor elkaar te krijgen en betere zorg te leveren.
Download e-book

Betere service

Mensen zijn gewend altijd en overal zaken te kunnen doen. Door nieuwe technologieën als Artificial Intelligence (AI) zorg je voor optimale digitale dienstverlening. Denk aan een afspraak maken via social media, een videoconsult of andere e-health diensten, zoals online een herhaalrecept aanvragen, inzage in het elektronisch patiëntendossier, folders en brochures of een chatbot die snel de juiste antwoorden geeft.

Efficiënter werken

Slimme oplossingen nemen mensen werk uit handen. AI kan razendsnel beelden en teksten scannen en helpt zo betere diagnoses te stellen. Machines kunnen mails voor je versturen of repetitieve, administratieve handelingen overnemen. IT maakt het ook mogelijk om met andere zorginstellingen samen te werken en ondersteunt innovatie. Denk aan opereren op afstand. Het resultaat: operationele kosten dalen, medewerkers krijgen meer plezier in hun werk en kunnen patiënten vaker zien.

Oplossingen
MyStaff

Lost snel en efficiënt complexe planningspuzzels op. Houdt rekening met de verdeling van weekenden, feestdagen en competenties.

Healthcare Data Hub

Veilig data samenbrengen, ontsluiten en delen. Verbetert transmurale samenwerking en zet de deur open voor AI-gedreven oplossingen.

Data Entry App

Registratiedruk? Met deze app voeren zorgverleners gegevens maar één keer in. Dat scheelt tijd en de kans op fouten neemt af.

Wie zijn we

Axians is een dienstverlener die 24/7 voor je klaar staat. Wij vinden mensen belangrijker dan technologie en willen ons onderscheiden door dicht bij de klant te staan. Niet voor niets is onze slogan The best of ICT with a human touch.

Socials

Powered by