+31 88 988 91 00
Neem contact op
Inschrijven nieuwsbrief
Terug naar home

Thema’s

Het snel en veilig ontsluiten van data maakt het mogelijk om nieuwe technologieën, business modellen en kansen te benutten. Hierdoor is een organisatie in staat om zich snel aan te passen aan veranderende omstandigheden. Wij hebben onze oplossingen gebaseerd op onderstaande drie thema’s:

Applicatie Migratie & Modernisatie

Wij richten ons op het migreren en moderniseren van applicaties die nog op een oude technologie zijn gebaseerd en nu vaak voor inflexibiliteit zorgen binnen organisaties. Denk hierbij aan Lotus Notes, Cobol, RPG en klassieke .NET- en Java-applicaties. Wij moderniseren en migreren applicaties naar moderne cloud native en mobiele platformen. Door het ontsluiten van legacy systemen of het migreren ervan naar een modernere technologie zorgen wij voor dat de grote hoeveelheid data en functionaliteiten beschikbaar zijn.

 

Data Integratie & API Management

Onze focus ligt op een snelle, schaalbare en veilige manier van ontsluiten, aggregeren, verrijken en delen van data met behulp van herbruikbare API’s. Niet alleen voor de organisatie zelf, maar ook voor partners en eventuele derden die belang hebben bij de data (supply chain management, OT/IT, blockchain). Ook helpen wij klanten, middels API’s, data te kapitaliseren.

 

Process & Self-Service Automatisering

Het digitaliseren van processen en datastromen staat centraal. Wij zorgen ervoor dat je overal en met elk device je werk kunt doen. Medewerkers moeten over alle informatie kunnen beschikken die zij nodig hebben om goede en gefundeerde beslissingen te maken. Klanten of partners moeten via selfservice altijd en overal zelf zaken kunnen afronden.
Powered by