+31 88 988 91 00
Neem contact op
Inschrijven nieuwsbrief
Terug naar blogoverzicht

Axians ondersteunt het innovatieve platform RightBrains voor meer diversiteit op de werkvloer

Auteur: Danielle van Boxtel

Rightbrains is hèt kennis- en carrièreplatform voor vrouwen in het digitale werkveld. De naam verwijst naar de rechterhelft van het brein dat gaat over onze creatieve en intuïtieve competenties. Het kennis- en carrièreplatform heeft als doel om te inspireren én om een community te bouwen voor talentvolle, hoogopgeleide vrouwen met een passie voor digitale technologie.

Rightbrains is in het leven geroepen om de instroom en doorstroom van vrouwelijk digitaal talent te stimuleren. Axians ondersteunt dit initiatief graag aangezien wij diversiteit op de werkvloer hoog in het vaandel hebben staan. Deelnemers van het platform kunnen eenvoudig hun profiel opstellen, waarna ze gekoppeld kunnen worden aan accelerators. Dat zijn ervaringsdeskundigen uit het digitale werkveld, die fungeren als gesprekspartners om deelnemers te inspireren en inzicht te geven in de mogelijkheden van een carrière in digitale technologie. Ook wil Rightbrains in de toekomst trainingen bieden voor digitale vaardigheden, toegespitst op verschillende carrièrefases.

Wil je meer weten over het platform? Check dan de website www.rightbrains.eu of neem contact op met Danielle van Boxtel via danielle.vanboxtel@axians.nl.

Powered by