+31 88 988 91 00
Neem contact op
Inschrijven nieuwsbrief

Wij geloven in meesterschap: leren van elkaar en de praktijk

Coderen
Heb je een passie voor code, ben je een ontwikkelaar met kennis van Java, .NET, Azure, Mendix of Red Hat en wil je je blijven ontwikkelen? Dat kan bij ons! Wij hebben mooie projecten op het gebied van integratie, IoT en Big Data waar we gebruik maken van Spring Boot, Apache Camel, Amazon Gateway, Apache Spark Platform, Scala, OpenShift container platform, OpenShift met CICD pipeline etcetera.

Voel je welkom en verrijk ons met jouw talent, vaardigheden, unieke karakter en toegevoegde waarde.
Kopje koffie drinken en praten over jouw mogelijkheden? Dat kan natuurlijk altijd! Neem direct contact op met jos.groen@axians.com.
Benieuwd naar je nieuwe collega's?

Elke dag ervaren onze klanten de toegevoegde waarde van onze mensen en de technologieën die we inzetten. We hebben een open en transparante cultuur waarin we elkaar stimuleren om er iedere dag opnieuw het beste uit te halen voor de klant en onszelf. Je kunt je in lijn van onze strategie ontwikkelen zowel als persoon als vakinhoudelijk. We staan open voor je ondernemerschap en willen graag dat jij jouw kwaliteiten toevoegt aan ons werk voor de klant en aan het team. Professioneel jezelf zijn en plezier hebben in je werk, daar gaat het om.

Axians draait op mensen, zij maken het verschil. Ons succes zit in de waarde die we leveren aan onze klanten en de mensen die onze netwerkorganisatie vormen. Onze bedrijfscultuur is gebaseerd op de VINCI Energies Way of Life, waarbij ondernemerschap, solidariteit, verantwoordelijkheid, vertrouwen & transparantie en empowerment onze gemeenschappelijke waarden zijn. Dit zul je herkennen binnen elke business unit en bij elke medewerker. Je collega’s zijn stuk voor stuk enthousiast, meedenkend en gericht op het beste resultaat dat we individueel en gemeenschappelijk kunnen behalen. The Best of ICT with a Human Touch.Powered by