+31 88 988 91 00
Neem contact op
Inschrijven nieuwsbrief
Terug naar blogoverzicht

Axians4ALS: help mee en doneer!

Auteur: Danielle van Boxtel

Het dagelijks leven van veel mensen bestaat uit naar je werk gaan, sporten en in het weekend relaxen of een drankje doen met familie of vrienden. Maar wat als je leven plotseling stopt doordat je te maken krijgt met een ongeneeslijke ziekte. Dat is wat ALS-patiënten overkomt. Geen uitzicht op genezing. Praktische hulpmiddelen, die het nog resterende leven aanzienlijk zouden veraangenamen, worden vaak niet vergoed door de overheid of de verzekeraar.

Hulpmiddelen voor ALS-patiënten

Dat is waarom Axians zich gaat inzetten voor Holland4ALS. Holland4ALS is een sportevenement van Stichting Zoalsjan met als doel zo veel mogelijk geld binnen te halen waarmee hulpmiddelen voor ALS-patiënten kunnen worden aangeschaft. Hulpmiddelen die het mogelijk maken om op een comfortabele manier thuis het leven zo veel mogelijk draaglijk te houden. Als gevolg van het grimmige verloop van ALS kunnen de behoeften van patiënten in zeer korte tijd veranderen. De bestaande infrastructuur kan aan deze snel veranderende vraag geen invulling geven, waardoor patiënten vaak te lang moeten wachten op hun hulpmiddelen. En wachten, dat is nou juist iets wat ALS-patiënten zich niet kunnen veroorloven.

24-uurs estafette over 330 kilometer

Op 30 en 31 mei 2019 gaat team Axians tijdens Holland4ALS in 24-uur tijd 330 kilometer per persoon afleggen tussen de start in Groningen en de finish in Soest. Het parcours tussen deze twee plaatsen overbruggen wij in estafette-vorm en in vier verschillende disciplines: 5 km zwemmen, 180 km fietsen, 120 km hardlopen en 25 km kanoën.

Help mee, deel via social media en doneer!

Ons doel is om Euro 30.000,– binnen te halen en daar hebben we jouw hulp bij nodig! Doneren kan via deze link: https://holland4als.zoalsjan.nl/teampage/team-axians.

Wil je meer informatie over deze actie, stuur dan een mail naar <ahref=“mailto:danielle.vanboxtel@axians.com”>danielle.vanboxtel@axians.com.
Namens Team Axians bedankt voor jullie hulp en donaties. Op naar de Euro 30K want het is nodig!

Doe jij mee?

Powered by