+31 88 988 91 00
Neem contact op
Inschrijven nieuwsbrief
Terug naar blogoverzicht

Axians is gold sponsor van het Red Hat Forum 2019

Auteur: Danielle van Boxtel

Op 9 oktober aanstaande vindt het Red Hat Forum 2019 plaats waar Axians wederom trotse gold sponsor van is. Tijdens deze dag in het Beatrix Theater in Utrecht draait het om de klanten en partners van Red Hat met heel veel inspirerende key notes, breakoutsessies en workshops. Dit jaar staan thema’s als containers, hybride cloud en Linux centraal. Maar ook onderwerpen als open innovatie en open leiderschap, DevOps en DevSecOps staan op het programma.

Sessie samen met onze klant Verjo Groep
Tijdens één van de breakouts vertellen wij samen met onze klant Verjo Groep over de manier waarop zij nieuwe functionaliteiten in korte feedback loops naar de eindgebruikers brengen. Met onze kennis van en focus op OpenShift gaan wij dagelijks deze uitdaging met hun mee aan. Het belooft een hele interessante sessie te worden!

Zien we jou bij onze booth stand?
Bezoek ook onze stand waar wij de gratis quickscan ‘Ready to innovate’ verzorgen, waar je je kunt inschrijven voor Labs over Azure Red Hat OpenShift die wij samen met Microsoft organiseren en waar je een drone kunt winnen.

Meer informatie en inschrijven?
Wij zien je graag in onze stand op 9 oktober as! Voor meer informatie, het volledige programma en om je in te schrijven, kun je terecht op de website van Red Hat.

Powered by