+31 88 988 91 00
Neem contact op
Inschrijven nieuwsbrief
Ga met ons mee op AppVenture We bedenken, bouwen en leren samen.
Neem contact met ons op

BusinessID
In de BusinessID staat begrip centraal. Het doel is om elkaar als partners te begrijpen en om de wensen en behoeften van de business en IT dichter bij elkaar te brengen en tastbaar te maken. Vervolgens kijken we samen hoe we tot een passende en op maat gemaakte IT-oplossing kunnen komen. Hierbij is het definiëren van de behoefte, het probleem en het doel van groot belang.

AppColab
In de AppColab staat samenwerking centraal. We pakken de oplossing uit de BusinessID en gaan samen de ontwikkelingsfase in. Door gebruik te maken van low code kunnen we business en IT dichter bij elkaar brengen. We zitten samen in een scrum team en werken, bedenken, bouwen en testen de verschillende iteraties van de applicatie. Op deze manier weten we zeker dat de applicatie goed aansluit bij de wensen van zowel de gebruikers als die van de business.

AppSub
De AppSub draait om de waarde die de applicatie levert. Het is van belang voor de continuïteit om de applicatie door te blijven ontwikkelen en te onderhouden. Dit resulteert in een langere lifecycle van de applicatie op het gebied van bruikbaarheid, veiligheid en waarde. Naast het onderhouden en het beheren van de door ons samen ontwikkelde applicatie kijken we ook samen naar de langere termijn. Zijn er veranderingen in de business, wensen vanuit de gebruikers of nieuwe marktontwikkelingen? We zoeken samen naar een gepaste aanpak voor de veranderingen en bewegen mee.

AppAcademy
De AppAcademy biedt klanten de oplossing om hun eigen ontwikkelingsteam, analisten en scrum masters te engageren, op te leiden en te coachen. Op deze manier wordt de toekomstige samenwerking waardevoller en efficiënter voor onze klanten en voor ons. We leren en evolueren samen.

Wie zijn we

Axians is een dienstverlener die 24/7 voor je klaar staat. Wij vinden mensen belangrijker dan technologie en willen ons onderscheiden door dicht bij de klant te staan. Niet voor niets is onze slogan The best of ICT with a human touch.

Socials

Powered by