+31 88 988 91 00
Neem contact op
Inschrijven nieuwsbrief
Snel en veilig ontsluiten van data Het snel en veilig ontsluiten van data maakt het mogelijk om nieuwe technologieën, business modellen en kansen te benutten. Hierdoor is een organisatie in staat om zich snel aan te passen aan veranderende omstandigheden. Wij denken graag met je mee!
Lees meer over onze thema's.
Ontdek meer over de samenwerking tussen Axians en Red Hat Lees hier alles over containerplatformen en de grote voordelen ervan op het gebied van snelheid, schaalbaarheid en uitrol bij het ontwikkelen van apps.
Lees meer over onze samenwerking
Zakelijke dienstverlening Verbeter de klantervaring, bespaar kosten en loop voorop met de automatisering en digitalisering van je diensten.
Lees meer over onze oplossingen in deze markt
Zorg Zorginstellingen zoeken naar manieren om zorg toegankelijk en betaalbaar te houden. Digitalisering helpt je om dit voor elkaar te krijgen en betere zorg te leveren.
Lees meer over onze oplossingen in deze markt
Onze thema's

Applicatie Migratie & Modernisatie

Data Integratie & API Management

Process & Self-Service Automatisering

Wat doen wij?

Wij richten ons op het optimaliseren van de informatievoorziening. Wij geloven dat het snel en veilig ontsluiten van data een voorwaarde is voor het succesvol toepassen van nieuwe technologieën zoals kunstmatige intelligentie, big data en IoT. Deze technologieën helpen om organisaties snel en wendbaar te maken.

Het ontsluiten van data gaat wat ons betreft verder dan de eigen afdeling of organisatie en het uitwisselen van data tussen systemen onderling. Dit omvat ook andere ketenpartners, het visualiseren en het 24/7 beschikbaar maken van data. Op deze manier voegen wij any place, any time & any devicedimensies toe aan de bedrijfsvoering.

Onze professionals zijn gedreven door passie en meesterschap en de wil om van toegevoegde waarde te zijn voor de klant. Samen met de klant werken wij aan mooie projecten waarbij wij primair gebruik maken van technologie van Microsoft, Red Hat en Mendix. Wij werken bij voorkeur agile en omarmen de open source gedachte.

"Het is niet de sterkste of de meest intelligente die overleeft, maar diegene die zich het beste kan aanpassen aan veranderende omstandigheden" - Darwin


Wat vinden anderen van ons?

Wij geloven in meesterschap: leren van elkaar en van de praktijk!

Elke dag ervaren onze klanten de toegevoegde waarde van onze mensen en de technologieën die we inzetten. We hebben een open en transparante cultuur waarin we elkaar stimuleren om er iedere dag opnieuw het beste uit te halen, zowel voor de klant als voor onszelf.

Join us?
We staan open voor je ondernemerschap en willen graag dat jij jouw kwaliteiten toevoegt aan ons werk voor de klant en aan het team. Professioneel jezelf zijn en plezier hebben in je werk, daar gaat het bij ons om.

Heb je een passie voor code, ben je een ontwikkelaar met kennis van Java, .NET, Microsoft Azure, Mendix of Red Hat en wil je je blijven ontwikkelen? Kom dan eens langs voor een gesprek!

Benieuwd?

Bezoek vinden we leuk, bellen en mailen kan natuurlijk ook.

Axians
Hogeweg 41
5301 LJ ZALTBOMMEL


+31 88 988 91 00

Powered by