Dinsdag 31 oktober 2023 is het zover. Tijdens de klantendag van Axians komt talent vanuit heel Nederland samen om geïnspireerd te raken over de nieuwste technologie en de toekomst van digitale toepassingen in de praktijk. Zorg dat je erbij bent en schrijf je snel in voor Innovations to Success 2023!

Connecting Talent

Het tempo van verandering in een meer dan ooit verbonden wereld is overweldigend. Digitalisering en de vaardigheden om hiermee om te gaan kunnen een ultiem voordeel opleveren om als organisatie goed te functioneren in een omgeving waarin creativiteit, inzicht, snelheid en flexibiliteit van belang zijn om de concurrentie voor te blijven en daadwerkelijk werk- en leven van mensen te verbeteren.

Of je nou goed bent in projectmanagement en structureren, je bent schrijfvaardig en heel creatief, je hebt scherp inzicht in data en cijfers, of je bent juist een kei in muziek of gamen. Al deze vaardigheden vragen om specifieke skills die goed kunnen passen in een team welke ambitieuze opdrachtgevers helpt met het verder digitaliseren van hun organisatie.

Talent is dan ook nodig om als organisatie in beweging te blijven, verandering te stimuleren en elkaar te inspireren bij de inzet van nieuwe technologieën. Wij ontdekken en verbinden graag jouw talent en vaardigheden, aan die van anderen, en onze technologie. Precies daarom zet Axians mensen en de beste technologie centraal om samen met onze klanten werk en leven te verbeteren. Axians: the best of ICT with a human touch.

Bepaal zelf jouw programma

Of je nu geïnteresseerd bent in de nieuwste tech innovaties of een kijkje achter de schermen wilt krijgen van branchegenoten, tijdens Innovations to Success 2023 combineren we het beste van twee werelden om jou van een programma vol inspiratie te voorzien. Laat jezelf onderdompelen in de nieuwe technologie tijdens het tech track in de ochtend, om vervolgens alles te horen over de thema’s Transformation, Experience en Insights in de middag. Stel jouw eigen programma samen voor een optimaal geslaagde dag.

Laat je inspireren op het netwerkpark

Wil je een deep dive in specifieke oplossingen? Of wil je met onze partners praten over de laatste ontwikkelingen in de markt? Op het netwerkpark staan we samen met onze partners voor je klaar. Check direct welke partners aanwezig zijn en welke technologieën je live uit kunt proberen.

Op een fantastische locatie

Innovations to Success vindt dit jaar plaats in de Werkspoorkathedraal in Utrecht. Deze prachtige locatie spreekt direct tot de verbeelding en is dan ook uitermate geschikt om deze inspirerende dag te hosten. Meer over de locatie, de plattegrond van het evenement en informatie over de route en parkeren vind je hier.

Alvast in de stemming komen?

Hopelijk heb jij er net zoveel zin in als wij. Is dit je eerste keer op een klantendag van Axians of wil je herinneringen terughalen van de vorige editie? Blader dan eens door het magazine heen of bekijk de aftermovie van editie 2020. Hopelijk tot snel!

Schrijf je snel in!

Ben jij klaar om jouw talenten te verbinden met anderen en de beste technologie? Meld je dan aan voor onze klantendag met het thema Connecting Talent! Bevestig jouw deelname door het formulier hieronder in te vullen.