Over ons

Wij leveren ICT oplossingen die productiebedrijven helpen bij het waarmaken van doelstellingen. We geloven dat het verschil hierin wordt gemaakt door de collega’s die deze oplossingen ontwerpen, implementeren of beheren. Mensen met de juiste kennis en ervaring die begrijpen wat er speelt in jouw bedrijf en jullie branche. Mensen die gedreven zijn om snel te helpen als iets niet werkt, of om juist nog eens door te vragen over wat er nu écht opgelost dient te worden. Die betrokkenheid drijft ons.

Met een team van 50 collega’s staan wij klaar voor jou!

Wij zijn axians
Thijs de Swart Client Manager

Ik vind het mooi om te zien hoe vakmanschap en hoogwaardig specialisme leiden tot gave producten. Een wandeling door de productiehal vind ik dan ook altijd leuk. Voor mij zijn de pragmatische aanpak in combinatie met het ondernemerschap dat ik zie bij maakbedrijven een herkenning in mezelf. Ik word enthousiast als ik bedrijven kan helpen met mijn kennis op het snijvlak van processen, organisatie en technologie. Daar neem ik graag de tijd voor.

Silvester Snijders Operationeel Manager

Naast goede software en deskundige professionals zijn ook de projectaanpak en de manier van werken van essentieel belang voor een geslaagde implementatie of upgrade. Het afstemmen van de juiste methodiek, het managen van verwachtingen en het begeleiden van de diverse projectteams, dat is de Human Touch waar ik me graag mee bezig houd!

Harry van der Moere Manager Development

Ons team bouwt mooie en innovatieve oplossingen die onze klanten ondersteunen en vooruit helpen. Ik vind het sowieso leuk zelf iets te maken, te bouwen en het resultaat van je werk te zien. Dat geldt ook voor de maakindustrie: je ziet de producten gemaakt worden en als dat dan door ondersteuning van onze software gebeurd, dan ben ik trots.

Dennis Stolwijk Pre-sales/Projectmanager

Vanuit productbeheer proberen we ervoor te zorgen dat we, naast de solide basis, net dat stukje extra kunnen toevoegen bij onze klanten wat het verschil maakt. Welke innovatieve toepassingen kunnen er voor zorgen dat ook binnen de bedrijfssoftware voor de maakindustrie we met nieuwe technieken en toepassingen de bedrijfsprocessen optimaal kunnen ondersteunen. Ik help u graag om samen deze wensen helder te krijgen.

Sybren Wille Software Engineer

Als Technisch Informaticus houd ik mij graag bezig met de ontwikkeling van complexe software vraagstukken en de optimalisatie van bedrijfsprocessen. Ik denk niet in problemen maar in uitdagingen. Daarnaast vind ik het belangrijk niet alleen software te ontwikkelen voor een opdrachtgever, maar vooral samen met een opdrachtgever.

Lex Pijnenburg Projectmanager

Vanuit mijn achtergrond als Technisch Bedrijfskundige houd ik mij graag bezig met bedrijfsbrede vraagstukken, met name om processen te verbeteren. Ik werk oplossingsgericht, waarbij ik een goede relatie met de opdrachtgever van belang vindt. De juiste oplossingen en de beste resultaten zijn alleen te behalen in onderling vertrouwen en prettige samenwerking. Dat is waar voor mij de Axians slogan “ICT with a human touch” voor staat.

Jeoffrey van Hoenselaar Software Engineer

Als Microsoft Dynamics NAV Developer lever ik graag een bijdrage aan procesoptimalisatie bij klanten. Samen met klanten en de Axians Business Consultants werk ik aan de continue ontwikkeling van I-Make. Door middel van een goede onderlinge samenwerking realiseren wij telkens weer mooie oplossingen voor klanten, zodat zij slimmer en efficiënter kunnen werken.

Paul Poos Application Developer

Als applicatieontwikkelaar werk ik graag aan specifieke oplossingen voor klanten, in samenwerking met de eindgebruikers. Het optimaliseren van bedrijfsprocessen door bijvoorbeeld systemen en sensoren te koppelen aan mobile apps en gegevens zichtbaar te maken door middel van dashboards. Klanten en collega’s motiveren en enthousiasmeren voor nieuwe technieken geeft mij energie en uitdaging in dit werk!

Charlène Bartels- Verhoeven Office Manager

Als Office Manger bij Axians ben ik verantwoordelijk voor de organisatorische en secretariële zaken op kantoor. Daarnaast verzorg ik ook de marketingactiviteiten waaronder de referentieverhalen van u als klant. Tijdens klantendagen en beurzen die ik organiseer, leg ik graag persoonlijk contact met u.

Sander Dik Business Consultant

In de maakindustrie zie ik veel raakvlakken met mijn werktuigbouwkundige achtergrond. Ik vind het altijd mooi om door een productiehal te lopen en te zien hoe al die apparaten en machines van grondstoffen en materialen mooie eindprodukten kunnen maken. In mijn rol als consultant help ik de klant vooruit met het verbeteren van hun bedrijfsvoering, middels het draaien aan de knoppen van het pakket.

Joris Jans Business Consultant

Mijn carrière is begonnen bij een multinational en ik heb daar verschillende functies in logistiek en Supply Chain vervult. Proces Development was hierin een onderdeel van mijn werk. De bijbehorende automatisering fascineert mij en daarom ben ik overgestapt naar een Microsoft Dynamics NAV partner waar ik begon als logistiek consultant en projectleider. Daarna heb ik mij ontwikkeld als financieel consultant. Door deze combinatie kan ik adviseren op alle bedrijfsprocessen.

Arie Smolders Lead developer/Architect

Ik ben een echte techneut. Geef mij maar input en ik ga bedenken en bouwen. Het liefst werk ik volgens de scrum methode, waarbij je samen met de klant kijkt waar je naar toe wilt en er gaandeweg in het proces veel ruimte is om bij te sturen. Als developer is dit wel zo fijn, want je hebt meer vrijheid en daardoor is meer ruimte voor creativiteit en ideeën.

Carlo Mertens Lead Developer/Architect

Met mijn 25 jaar ervaring in de maakindustrie blijft het elke dag een uitdaging mooie technisch hoogstaande oplossingen te ontwerpen en te bouwen. Hierbij vind ik het belangrijk om goed contact te hebben met de eindgebruiker om te kijken hoe ik zijn of haar dagelijkse werkzaamheden eenvoudiger te maken.

Vacature

Kom jij dit fantastische team versterken? Wij groeien hard en zijn altijd op zoek naar nieuwe toppers die samen met ons mooie oplossingen willen creëren voor onze klanten. Check onze vacature pagina voor een actueel overzicht van onze vacatures of stuur een e-mail.