Hout en Meubel

Het sentiment op de Europese meubelmarkt verbetert en biedt goede perspectieven voor de afzet van meubels binnen en buiten Europa. De Nederlandse meubelindustrie richt zich met haar innovatie op luxe, kwaliteit en duurzaamheid. Het creëren van onderscheidend vermogen en beleving is cruciaal.

Op het gebied van ontwerp dienen meubelbedrijven innovatief en modieus te zijn. De productie moet ondanks de kortere doorlooptijden ruimte blijven bieden voor maatwerk en vakmanschap. Nieuwe ontwikkelingen richten zich niet alleen op de producten en de processen, maar zeker ook op technologie. Het is onze uitdaging te zorgen dat klanten deze stappen kunnen maken en vooruit blijven lopen op hun concurrenten.

Met I-Make biedt Axians bedrijven in deze branche functionaliteiten als een gedegen productconfigurator voor het genereren van de juiste stuklijsten,  het werken met batches stoffen, het beheer van reststukken, een grafisch overzicht van de productieplanning en Shop Floor Control om continu een goed beeld te hebben over processen en de kwaliteit van de gemaakte producten.

Microsoft Dynamics

I-Make is onderdeel van het intelligente Microsoft platform en integreert feilloos met Office 365, Power BI en Dynamics CRM. Herkenbare software voor al jouw medewerkers. Door de integratie kunnen zij meer doen in dezelfde tijd.

Technologie verandert snel en maakt het mogelijk om ERP-software te gebruiken vanuit een online platform. Wanneer je gebruik maakt van Microsoft Dynamics heb je de mogelijkheid om de software op jouw eigen server te installeren of te gebruiken vanuit een cloud omgeving.

MS_Dynamics_365

ICT with a human touch

Wij vinden het belangrijk om de uitdagingen van jou als klant te begrijpen en samen waarde creëren. Op basis van jarenlange ervaring hebben wij een implementatie methodiek samengesteld die aansluit op de behoeften en processen in jouw branche. Een implementatie betekent voor ons samenwerking. Samen met onze klanten zijn wij in staat om projecten succesvol op te leveren.

Met het gebruik van hedendaagse technologie zijn onze klanten in staat om slimmer te werken, sneller inzichten te verkrijgen en op ieder apparaat veilig toegang te hebben tot de systemen.

I-Make

Referentie: Dutch Gelderland Group

Dutch Gelderland Group is producent van moderne Nederlandse meubelen. ‘Er wordt gewerkt met diversen ontwerpers, zoals Jan Des Bouvrie, Henk Vos en Roderick Vos. Hierbij spelen traditioneel vakmanschap, duurzaamheid en comfort een belangrijke rol’, aldus directeur Tecla Temmink.

Voor de selectieprocedure van een nieuw ERP-systeem heeft Dutch Gelderland Group Axians benaderd, vanwege hun gedegen kennis van de meubelbranche. Tijdens de zorgvuldige selectie bleek I-Make, de complete ERP-oplossing van Axians voor de maakindustrie, de beste keuze. De belangrijkste functionaliteiten zijn een productconfigurator en een grafisch planbord voor de productieplanning. Al deze functionaliteiten zijn geïntegreerd, wat zorgt voor efficiëntie in alle processen binnen het bedrijf.

Meer weten over I-Make?

Standaard ERP-software voor productiebedrijven

Wil je meer informatie over wat I-Make voor jouw productiebedrijf in de hout- of meubelbranche kan betekenen? Vraag dan de brochure aan en ontdek hoe de rijke functionaliteit de processen binnen jouw organisatie optimaliseert.

Vraag brochure aan

ERP meubelindustrie

ERP-software voor meubelindustrie