ERP-software voor metaal

Kortere doorlooptijden en kleinere series dwingen jou als productiebedrijf om flexibeler om te gaan met het plannen van machines en gereedschappen. Samen met onze klanten werkt Axians aan “operational excellence” op het gebied van verspanen, extrusie, oppervlaktebehandeling, assemblage en installatie. Hierbij staat de drie-eenheid organisatie, proces en technologie centraal.

Met I-Make heeft Axians ERP-software voor de metaalsector. Functionaliteiten als het beheer van certificaten, artikelbeheer met reststukken, uitgebreide voor- en nacalculatie, planning van machines en gereedschappen en shop floor control voor meer controle over het productieproces zijn enkele voorbeelden die de software geschikt maken voor bedrijven in deze branche.

Microsoft Dynamics

I-Make is onderdeel van het intelligente Microsoft platform en integreert feilloos met Office 365, Power BI en Dynamics CRM. Herkenbare software voor al jouw medewerkers. Door de integratie kunnen zij meer doen in dezelfde tijd.

Technologie verandert snel en maakt het mogelijk om ERP-software te gebruiken vanuit een online platform. Wanneer je gebruik maakt van Microsoft Dynamics heb je de mogelijkheid om de software op jouw eigen server te installeren of te gebruiken vanuit een cloud omgeving.

MS_Dynamics_365

ICT with a human touch

Wij vinden het belangrijk om de uitdagingen van jou als klant te begrijpen en samen waarde creëren. Op basis van jarenlange ervaring hebben wij een implementatie methodiek samengesteld die aansluit op de behoeften en processen in jouw branche. Een implementatie betekent voor ons samenwerking. Samen met onze klanten zijn wij in staat om projecten succesvol op te leveren.

Met het gebruik van hedendaagse technologie zijn onze klanten in staat om slimmer te werken, sneller inzichten te verkrijgen en op ieder apparaat veilig toegang te hebben tot de systemen.

I-Make

Meer weten over I-Make?

Wil je meer informatie over wat I-Make voor jouw productiebedrijf in de metaalindustrie kan betekenen? Vraag dan de brochure aan en ontdek hoe de rijke functionaliteit de processen binnen jouw organisatie optimaliseert.

Vraag brochure aan

ERP metaalbranche