Artikel: Meer traceerbaarheid voor betere klantenservice

Wil je meer inzicht in de herkomst van gebruikte grondstoffen, je gegevens betrouwbaar vastleggen, je service aanbod optimaliseren en voldoen aan wet- en regelgeving rondom traceability? Download het artikel 'Meer traceerbaarheid voor betere klantenservice', met handige tips, handvaten & praktijkcases.
Lees meer

Artikel: Grip op productieproces

Wil je meer inzicht in je productiedata, uitval beperken en scherper inzicht in je kostprijs? Download het artikel 'Grip op productieproces', met handige tips, handvaten & praktijkcases.
Lees meer

Artikel: Samenwerking in maakindustrie loont

Wil je je leverbetrouwbaarheid, de kwaliteit van je product en je klanttevredenheid verhogen en vertraging in je productiehal verkomen? Download het artikel 'Samenwerking in de maakindustrie loont', met handige tips, handvaten & praktijkcases.
Lees meer

Hoe versterkt je als metaalverwerker je concurrentiepositie?

Leestijd: 3,5 minuten Klanten van metaalverwerkende bedrijven vragen in toenemende mate om kleine series en willen de producten just-in-time afgeleverd hebben. Daarnaast blijft, mede door de toenemende concurrentie van buiten Europa, de prijsstelling een belangrijk onderdeel waarop de klant zijn beslissingen maakt. Het creëren van een sterkere concurrentiepositie is dus van essentieel belang voor dergelijke bedrijven, maar hoe kunnen metaalverwerkende bedrijven dit doen?
Lees meer

5 tips voor een succesvolle livegang met een nieuw ERP-systeem

Leestijd: 4 minuten Een succesvolle livegang met een nieuw ERP-systeem. Dat klinkt goed natuurlijk, maar wat is precies succesvol en hoe bereik je dat? Het lijkt heel veel op verhuizen. Heb je wel eens vrienden of familie meegeholpen met verhuizen? En stond toen alles al netjes ingepakt en gestickerd klaar en was het duidelijk welke doos naar welk vertrek in het nieuwe huis moest? En was het meubilair klaar om in de vrachtauto te zetten? Of moest dat eerst nog uit elkaar worden gehaald? Hetzelfde zie je met de livegang van een ERP-systeem. Goed voorbereid gaat dat ook snel en soepel. Maar niet zelden is de praktijk toch anders.
Lees meer