Kennisbank

Humannet houdt de ontwikkelingen binnen de verzuimbranche sterk in de gaten. In onze kennisbank vindt u regelmatig informatie over belangrijke onderwerpen. Bekijk de artikelen hieronder:

Modernisering ziektewet

De Modernisering van de Ziektewet is vaak in het nieuws geweest. De wetswijzigingen hebben een enorme impact op werkgevers en werknemers.
Lees meer

Informatiebeveiliging

Wij willen u de zekerheid bieden dat uw gegevens bij ons goed beveiligd zijn. Humannet is als leverancier van verzuimapplicaties daarom ISO 27001 gecertificeerd.
Lees meer

Blue zones

Kent u de Blue Zones? Dit zijn gebieden in de wereld waar mensen significant ouder worden en langer fit blijven als gevolg van hun omgeving en levensstijl.
Lees meer

Duurzame inzetbaarheid

Met de HR- uitdagingen van vandaag de dag, wordt het steeds belangrijker uw medewerkers langer en gezond aan het werk te houden. Maar hoe houden we mensen langer gezond aan het werk. Wat werkt voor de ‘oudere’ werknemers?
Lees meer

Privacy en het verzuimdossier

Als organisatie wilt u het liefst zo compleet mogelijk verzuimdossiers opbouwen van uw zieke medewerkers. Echter vaak raakt deze verzuimregistratie ook de privacy van de werknemer. Er gelden bepaalde regels hoe hier mee om te gaan. Het CBP houdt hier toezicht op.
Lees meer

Gezond gebruiksgemak

Naast de dagelijkse werkzaamheden waarin u zich bezighoudt met de gezondheid en vitaliteit van uw medewerkers, vergeten wij ú als gebruiker natuurlijk niet! In de komende tijd zal Humannet samen met haar gebruikers, gezonde keuzes maken die direct betrekking hebben op het gebruiksgemak binnen de applicatie. Bekijk de eerste resultaten en maak kennis met het nieuwe werken binnen Humannet Verzuim.
Lees meer