Referenties

Bekijk alle Referenties

Careyn: “Humannet is een snel en makkelijk te raadplegen bron.”

Careyn is een actieve maatschappelijke onderneming die zich inzet voor de gezondheid en het welzijn van haar klanten, jong en oud, gezond of kwetsbaar. Ook het welzijn van medewerkers staat hoog op de agenda. Daarom maakt Careyn sinds 2007 voor haar verzuimregistratie naar tevredenheid gebruik van de applicatie Humannet Starter. Axians Humannet is inmiddels al 10 jaar actief als leverancier van online verzuimregistratiesystemen. De applicaties zijn zo grondig opgebouwd dat ze nog steeds prima toepasbaar zijn binnen organisaties. Dit jaar is de verwachting dat Careyn overstapt van Humannet Starter naar Humannet Verzuim, deze applicatie is nog gebruiksvriendelijker.
Lees meer

Psya-Zorg: “Online-DBC werkt precies zoals we willen.”

Psya-zorg is een ambulante tweedelijns GGZ-instelling voor psychiatrische zorg. Sinds een jaar werkt men met de SAAS-oplossing Online-DBC van VCD Healthcare. Marcel Smits, Voorzitter Raad van Bestuur Psya-zorg: “Het is veilig, gebruiksvriendelijk en bespaart ons kosten. Ook zijn we blij met de facturatieservice.”
Lees meer

Ook het Ikazia ziekenhuis nu live met Vidaví

Axians heeft ICTU geholpen bij de herinrichting van de financiële en projectadministratie. Stichting ICTU is een onafhankelijke adviseur en uitvoerder binnen de overheid. ICTU’s werkveld is de digitale overheid. Axians heeft ervoor gezorgd dat deelapplicaties voor relevante onderdelen nu zijn gekoppeld aan één centraal administratief basissysteem: Exact.
Lees meer