Kennisbank Humannet

Humannet houdt de ontwikkelingen binnen de verzuimbranche sterk in de gaten. In onze kennisbank vind je regelmatig informatie over belangrijke onderwerpen. Bekijk de artikelen hieronder:

Modernisering ziektewet

De Modernisering van de Ziektewet is vaak in het nieuws geweest. De wetswijzigingen hebben een enorme impact op werkgevers en werknemers.

Informatiebeveiliging

Wij willen je de zekerheid bieden dat jouw gegevens bij ons goed beveiligd zijn. Humannet is als leverancier van verzuimapplicaties daarom ISO 27001 gecertificeerd.

Blue zones

Ken je de Blue Zones? Dit zijn gebieden in de wereld waar mensen significant ouder worden en langer fit blijven als gevolg van hun omgeving en levensstijl.

Duurzame inzetbaarheid

Met de HR- uitdagingen van vandaag de dag, wordt het steeds belangrijker jouw medewerkers langer en gezond aan het werk te houden. Maar hoe houden we mensen langer gezond aan het werk. Wat werkt voor de ‘oudere’ werknemers?

Privacy en het verzuimdossier

Als organisatie wil je het liefst zo compleet mogelijk verzuimdossiers opbouwen van jouw zieke medewerkers. Echter vaak raakt deze verzuimregistratie ook de privacy van de werknemer. Er gelden bepaalde regels hoe hier mee om te gaan. Het CBP houdt hier toezicht op.

Gezond gebruiksgemak

Naast de dagelijkse werkzaamheden waarin jij jezelf bezighoudt met de gezondheid en vitaliteit van jouw medewerkers, vergeten wij jou als gebruiker natuurlijk niet! In de komende tijd zal Humannet samen met haar gebruikers, gezonde keuzes maken die direct betrekking hebben op het gebruiksgemak binnen de applicatie. Bekijk de eerste resultaten en maak kennis met het nieuwe werken binnen Humannet Verzuim.