Dé verzuimapplicatie voor jouw organisatie

Binnen jouw organisatie zijn je medewerkers toch ook het grootste goed? Cijfers tonen aan dat ziekteverzuim en gezondheid een veelbesproken onderwerp is, dat direct invloed heeft op de cijfers van jouw organisatie. Daarom is een efficiënt verzuimbeleid van groot belang. Met Humannet Verzuim van Axians krijg je inzicht in deze cijfers en helpen wij je om verzuim terug te dringen. Kortom, een win-winsituatie.

De applicatie

Door de ontwikkelingen op het gebied van verzuimmanagement en de snelle ontwikkelingen op het gebied van ICT is er behoefte ontstaan aan een tweede generatie verzuimapplicatie. Daarom heeft Axians de applicatie Humannet Verzuim ontwikkeld: een snelle, krachtige en betrouwbare ondersteuning van jouw verzuimbeleid.

De applicatie is constant in ontwikkeling om jou als gebruiker op de beste manier te kunnen bedienen. Ontwikkelen kunnen we niet alleen, daarom zorgen we ervoor dat je altijd ruimte krijgt om input te leveren voor nieuwe releases. Daarnaast zorgen we uiteraard altijd voor de laatste updates als het gaat om de AVG, zodat we altijd samen met u toekomstbestendig zijn en voldoen aan de regelgeving van onze overheid.

Self service portal

Een nieuwe functionaliteit die je alle mogelijkheid biedt tot taakdelegatie voor alle betrokkenen en zelfmelden voor medewerkers zonder dat de betreffende betrokkene een inlog nodig heeft voor Humannet Verzuim. Twijfel je nog om deze nieuwe functionaliteit te gaan gebruiken? Laat je overtuigen!

Medewerkers kunnen eenvoudig zelf een verzuim- of betermelding of tijdelijk adres invoeren vanaf ieder device, op iedere locatie met behulp van hun e-mailadres en SMS.

Je kunt een taak toewijzen aan de medewerker, werkgever of andere betrokkene en hiermee heel eenvoudig documenten delen, informatie uitwisselen en monitoren of de informatie is geraadpleegd en/of er zelfs een notitie voor je is vastgelegd. Dit zonder dat de betrokkene een gebruikersaccount nodig heeft voor Humannet Verzuim.

Personaliseren

Humannet Verzuim is zo in te richten dat het altijd voldoet aan jouw persoonlijke voorkeuren. Daarnaast bepaal je welke gebruikers bepaalde informatie wel of niet mogen inzien. De look en feel van de applicatie is geheel te personaliseren. Als laatste kun je zelfs jouw medewerker betrekken bij zijn/haar re-integratie.

Implementatie

Door onze jarenlange ervaring en kennis van de markt staan wij je tijdens de implementatie van Humannet Verzuim bij met een team deskundige medewerkers en een inrichting op basis van de best practices. Deze optimaliseren wij samen met u tot jouw unieke dienstverlening!

Leaflet downloaden

Ben je geïnteresseerd in Humannet Verzuim, maar wil je liever eerst meer informatie over de applicatie? Download dan via dit formulier de leaflet. De leaflet Humannet Verzuim gaat verder in op personalisatie, documentmanagement, GDPR, koppelingen en de huidige ziektewet.

Meer informatie?

Liever geen leaflet downloaden, maar direct meer informatie over het product ontvangen? Neem dan contact met ons op via info.healthcare.nl@axians.com of 088-5975500

Ook deze bedrijven en merken maken gebruik van dé verzuimapplicatie van Axians:

 

humannet referenties