Axians biedt facturatie en inning als service aan voor de gebruikers van Online-DBC. Wij nemen je daarmee veel werk uit handen, zodat jij je richten op jouw kerntaak: het verlenen van zorg. Bovendien beschikken wij over de juiste kennis en ervaring om elektronisch te kunnen factureren aan verzekeraars. Je mag erop vertrouwen dat dit op de juiste en meest efficiënte manier gebeurt.

Facturatie en inning van DBC’s

De facturatieservice betreft de declaratie van de afgehandelde DBC’s, GBG’s en Jeugd behandelingen die geregistreerd zijn in Online-DBC. De facturatie aan verzekeraars en gemeentes gebeurt elektronisch en/of op papier. Mochten er geen contracten aanwezig zijn met verzekeraars, dan worden er ook facturen op papier naar de cliënten verstuurd.

Naast de facturatie verzorgen wij voor u het debiteurenbeheer inclusief een herinnering, aanmaning en ingebrekestelling.

Voorkant whitepaper Eenvoud door integratie

Servicedesk Facturatie

Tevens kunt u gebruik maken van onze Servicedesk. Onze medewerkers zijn speciaal opgeleid om vragen over facturatie van DBC’s en het debiteurenbeheer hierop te beantwoorden.