Abonnement afsluiten

Is jouw belangstelling gewekt en wil je net als vele anderen ook met ons gaan werken? Onderstaand geven wij de abonnementsvormen en bijbehorende kosten weer. Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Abonnementen Zorg GGZ

Er is keuze tussen Zorg GGZ Basis en Zorg GGZ Uitgebreid. Met Zorg GGZ Basis heb je alle benodigde basisfunctionaliteiten en kun je zorg registreren en factureren. Met
Zorg GGZ Uitgebreid kun je daarnaast onder andere decursus toevoegen, documenten uploaden, de agenda gebruiken (dus ook ‘planning is realisatie’) en er kan met diverse externe partijen worden gekoppeld.

 Prijzen per maand in EUR x 1 en exclusief BTW
Praktijk
1e behandelaar
2e behandelaar
3e behandelaar
Vanaf 4e behandelaar
 Zorg GGZ Basis – Praktijk ZPM én Jeugd
33,50
Inclusief
28,50
24,50
Persoonlijke aanbieding
 Zorg GGZ Uitgebreid – Praktijk ZPM én Jeugd
42,50
Inclusief
37,50
31,50
Persoonlijke aanbieding
 Zorg GGZ Facturatieservice 0,95% over de
 gefactureerde omzet ZPM en Jeugd *
 Niet inlogbevoegde medebehandelaar
3 inclusief
0,00
0,00
0,00
4,50
 Administratief account
9,50
 Behandelaren in opleiding
0,00
 FarmedZ Elektronisch Voorschrijf Systeem (EVS)
 volledig geïntegreerd met Zorg GGZ
37,50
*Voor deze services worden géén aanvullende abonnementskosten in rekening gebracht. Door ondertekening van het contract gaat u ermee akkoord dat Axians de declaratiebedragen factureert. Teneinde de geïnde bedragen niet via een derdengeldenrekening te laten verlopen (de gelden zijn direct uw eigendom, u heeft derhalve geen renteverlies) en om een correct debiteurenbeheer te kunnen laten plaatsvinden, zal Axians u vragen om speciaal voor de facturatieservice een ABN AMRO bankrekening te openen waarop Axians uitsluitend een inzagerecht krijgt. U ontvangt hiervoor van Axians de benodigde informatie.

Afsluiten abonnement

Klik hier om je aan te melden voor Zorg GGZ.

Indien het een uitbreiding van jouw abonnement betreft, hoef je niet opnieuw een account aan te maken. In dat geval is het invullen en opsturen van een contract voor deze extra optie(s) voldoende klik hier om het contract te downloaden.