Health Services: in control met jouw declaratie- en debiteurenbeheer!

De praktijk heeft uitgewezen dat uitbesteding door zorginstellingen van declaratie- en debiteurenbeheer aan het Shared Service Center van Axians voor een verbeterd ‘in control zijn’ zorgt. Jouw core business is de zorg, onze core business is zorgen dat jij je geld krijgt.

Probleemloos van start

Starten met het Axians Shared Service Center is eenvoudiger dan vaak wordt gedacht. Afhankelijk van de grootte van de organisatie nemen wij in een gezamenlijke blauwdruk-/inventarisatiesessie de diverse deelgebieden met je door waarna wij snel met je kunnen schakelen.

health services

Geen derdengeldenrekeningen

Een goed voorbeeld van het werk van Axians is de revalidatiesector waar wij recentelijk met onze propositie één van de grotere revalidatiepraktijken hebben geholpen om binnen 3 weken voor 1,5 miljoen achterstalligheid te verwerken. Overigens gaat het door ons gedeclareerde en geïnde geld niet naar derdengeldenrekeningen, maar wordt het direct juridisch eigendom van onze klanten door rechtstreekse betaling op je eigen bankrekening. Door uitbesteding aan het Axians Shared Service Center hoef je niet zelf meer een interne afdeling voor facturering en debiteurenbeheer op te zetten en te onderhouden

online dbc

SBG-Aanlevering

Het aanleveren van een initieel bestand bij SBG kent een gestructureerde werkwijze. Indien je nog geen gebruik maakt van een SAM-module adviseren wij je om zo spoedig mogelijk een keuze te maken tussen SBG-aanlevering Light of de SAM-Zorgmonitor. Hier vind je het aanvraagformulier voor de SAM-zorgmonitor en tevens de SAM-aanlevermodule, respons en werklijsten.

SBG-koppeling

Dossiermodule

Op verzoek van de huidige gebruikers hebben wij een nieuwe module voor Online-DBC ontwikkeld. Je kunt zelf bepalen of je gebruik wilt maken van deze aanvullende module. Deze optionele module biedt een geïntegreerde agenda, decursusfunctionaliteit en een koppeling met Zorgmail en een koppeling met uw ROM-leverancier.

Dossiermodule

Koppeling met ROM-portaal

De koppeling met het ROM-portaal is onderdeel van de Dossiermodule. In de zorgcontracten wordt uitdrukkelijk naar ROM gevraagd en met invoering van de SBG-aanlevering is het zelfs verplicht gesteld. Axians heeft uitvoerig overleg gevoerd met de ROM-leveranciers in het veld.

Facturatieservice

Axians biedt facturatie en inning als service aan voor de gebruikers van Online-DBC. Wij nemen je daarmee veel werk uit handen, zodat jij je kunt richten op jouw kerntaak: het verlenen van zorg. Bovendien beschikken wij over de juiste kennis en ervaring om elektronisch te kunnen factureren aan verzekeraars. Je mag erop vertrouwen dat dit op de juiste en meest efficiënte manier gebeurt.

Facturatieservice Online-DBC

Veiligheid staat voorop

U moet er zeker van kunnen zijn dat alle patiënt gerelateerde gegevens veilig zijn en niet door derden te raadplegen, facturatie moet veilig gebeuren en ook het systeem moet aan de meest recente veiligheidseisen voldoen. Binnen Axians dragen we daar altijd zorg voor! Zo zijn wij ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd. Ook voldoen we aan de standaarden van AVG/GDPR en ISO 9001.

Meer weten over Online-DBC?

Wil je meer informatie over online-DBC, dé applicatie voor declaratie- en debiteurenbeheer? Vraag direct de brochure aan of neem contact met ons op.

Vraag brochure aan

health services

Jouw branchegenoten gebruiken Health Services

 

online dbc